Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Cum sa cureti rapid gresia si faianta dupa ce ai renovat folosind solutia Keranet

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!
Ai terminat de renovat, dar gresia si faianta sunt pline de urme intarite de var, ciment sau vopsea? Acum ai posibilitatea de a curata rapid si fara multa munca aceste suprafete. Si ai mai mult timp sa te poti bucuri de noua ta locuinta.

 

 Cum te ajuta sa cureti rapid suprafata din gresie si faianta


Solutia de curatare Keranet lichid te ajuta sa elimini toate urmele intarite de chit, adeziv, var de pe gresie sau faianta dupa ce lucrarile de renovare s-au finalizat.

 

Iti faci probleme ca la aplicarea solutiei pe gresie si faianta rosturile vor fi deteriorate? Aplicata corect, aceasta solutie de la Mapei curata doar urmele de pe suprafete fara a decolora rosturile dintre placile ceramice.

 

In plus, indeparteaza petele de murdarie sau mucegai existente pe suprafata acestora. Este recomandat pentru rosturile unde a fost folosit unul dintre chiturile de tip Ultracolor, Keracolor FF sau GG.

Iata pas cu pas cum se aplica solutia Keranet pentru curatarea suprafetelor ceramice:


 

Unde se poate folosi solutia de curatare Keranet


 - curatarea petelor de ciment si var de pe suprafetele ceramice sau a mozaicului, aplicate pe pardoseli si pereti;

- curatarea resturilor de produse pe baza de ciment ca adezivi sau chituri de rosturi pentru placari ceramice;

- curatarea petelor de eflorescenta de calcar de pe suprafata placilor ceramice, a rosturilor dintre placi, a betonului;

- curatarea mizeriei acumulate in santier pe materiale de constructii cum ar fi placi de ceramice, lavoare si cazi, aluminiu anodizat, otet inoxidabil, lucrari in crom;

- curatarea petelor usoare de rugina.

 

Cum se aplica solutia de curatare pentru gresie si faianta


Pasul 1.

La aplicarea solutiei Keranet, se recomanda folosirea manusilor de cauciuc si ochelari de protectie;

Pasul 2.

Inainte de curatarea cu Keranet protejati toate suprafetele adiacente care pot fi atacate de stropii de acid. Suprafata ce trebuie curatata, daca este foarte absorbanta (cotto toscano, ceramica poroasa, beton, tencuieli etc.) trebuie sa fie bine umezita cu apa inainte de aplicarea detergentului.

Pasul 3.

In cazul in care se foloseste Keranet lichid, produsul se aplica cu o bidinea. Lasati detergentul sa actioneze cca. 5 minute si apoi frecati suprafata cu o spatula sau un burete abraziv (Scotch-Brite cu porozitate medie) peste eventualele crustele de adeziv ramase, pana cand raman doar pete. Pentru petele si crustele foarte persistente se repeta operatiunea. Adunati lichidul de pe pardoseala cu un burete sau cu un aspirator industrial, apoi spalati repetat cu apa din abundenta si uscati cu o carpa.


-----------------------------------------------------

Daca-ti doresti sa afli mai multe despre solutia de curatare Keranet de la Mapei, oricand ne poti lasa cererea ta la adresa contact @ emenatwork.ro sau daca ai o intrebare posteaza-o aici si vom fi incantati sa iti raspundem.


Postat in Ghidul cumparatorului

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.