Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

Cum sa cureti rapid gresia si faianta dupa ce ai renovat folosind solutia Keranet

  10-09-2015


Ai terminat de renovat, dar gresia si faianta sunt pline de urme intarite de var, ciment sau vopsea? Acum ai posibilitatea de a curata rapid si fara multa munca aceste suprafete. Si ai mai mult timp sa te poti bucuri de noua ta locuinta.

 

 Cum te ajuta sa cureti rapid suprafata din gresie si faianta


Solutia de curatare Keranet lichid te ajuta sa elimini toate urmele intarite de chit, adeziv, var de pe gresie sau faianta dupa ce lucrarile de renovare s-au finalizat.

 

Iti faci probleme ca la aplicarea solutiei pe gresie si faianta rosturile vor fi deteriorate? Aplicata corect, aceasta solutie de la Mapei curata doar urmele de pe suprafete fara a decolora rosturile dintre placile ceramice.

 

In plus, indeparteaza petele de murdarie sau mucegai existente pe suprafata acestora. Este recomandat pentru rosturile unde a fost folosit unul dintre chiturile de tip Ultracolor, Keracolor FF sau GG.

Iata pas cu pas cum se aplica solutia Keranet pentru curatarea suprafetelor ceramice:


 

Unde se poate folosi solutia de curatare Keranet


 - curatarea petelor de ciment si var de pe suprafetele ceramice sau a mozaicului, aplicate pe pardoseli si pereti;

- curatarea resturilor de produse pe baza de ciment ca adezivi sau chituri de rosturi pentru placari ceramice;

- curatarea petelor de eflorescenta de calcar de pe suprafata placilor ceramice, a rosturilor dintre placi, a betonului;

- curatarea mizeriei acumulate in santier pe materiale de constructii cum ar fi placi de ceramice, lavoare si cazi, aluminiu anodizat, otet inoxidabil, lucrari in crom;

- curatarea petelor usoare de rugina.

 

Cum se aplica solutia de curatare pentru gresie si faianta


Pasul 1.

La aplicarea solutiei Keranet, se recomanda folosirea manusilor de cauciuc si ochelari de protectie;

Pasul 2.

Inainte de curatarea cu Keranet protejati toate suprafetele adiacente care pot fi atacate de stropii de acid. Suprafata ce trebuie curatata, daca este foarte absorbanta (cotto toscano, ceramica poroasa, beton, tencuieli etc.) trebuie sa fie bine umezita cu apa inainte de aplicarea detergentului.

Pasul 3.

In cazul in care se foloseste Keranet lichid, produsul se aplica cu o bidinea. Lasati detergentul sa actioneze cca. 5 minute si apoi frecati suprafata cu o spatula sau un burete abraziv (Scotch-Brite cu porozitate medie) peste eventualele crustele de adeziv ramase, pana cand raman doar pete. Pentru petele si crustele foarte persistente se repeta operatiunea. Adunati lichidul de pe pardoseala cu un burete sau cu un aspirator industrial, apoi spalati repetat cu apa din abundenta si uscati cu o carpa.


-----------------------------------------------------

Daca-ti doresti sa afli mai multe despre solutia de curatare Keranet de la Mapei, oricand ne poti lasa cererea ta la adresa contact @ emenatwork.ro sau daca ai o intrebare posteaza-o aici si vom fi incantati sa iti raspundem.


Produse Asociate

Recomandari in cadrul acestui articol
Prod. Favorit Compara Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 1kg / bidon Keranet Ultracare Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 1kg / bidon Keranet Ultracare Solutie de curatare faianta si gresie mapei 1kg / bidon keranet ultracare 29,37 Lei / buc Adauga in cos
-10% Prod. Favorit Compara Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 25kg / bidon Keranet Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 25kg / bidon Keranet Solutie de curatare faianta si gresie mapei 25kg / bidon keranet276,38 Lei | -10% 248,74 Lei / buc Adauga in cosLa comanda

  Articole Similare

  Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
  Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
  Citeste articolul
  7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
  7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
  Citeste articolul
  Cunosti semnificatia culorilor?
  Cunosti semnificatia culorilor?
  Citeste articolul
  VORTICE – linia de aparate pentru igiena
  VORTICE – linia de aparate pentru igiena
  Citeste articolul
  Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
  Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
  Citeste articolul
  Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
   Acceseaza produsele in functie de producator