eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Cum sa iluminezi corect un restaurant sau un bar | Solutii de iluminatPrima vizita intr-un local conteaza! Si trebuie sa fie o experienta de neuitat pentru client pentru a se intoarce sau pentru a recomanda acel local prietenilor sau familei. O experienta placuta intr-un restaurant se traduce atat prin ambientul placut, cat si prin calitatea serviciilor primite.


Pentru realizarea unui ambient placut, un rol important il are iluminatul corect al spatiului. Astfel spus iluminatul corect al localului tau contribuie la crearea unei experiente extraordinare pentru client.


Iata cum te poate ajuta iluminatul corect sa transformi vizita unui client intr-o experienta extraordinara, ulterior, in client fidel:

    - Completeaza si sustine “tematica” localului fie traditional sau modern, romanesc sau cu specific strain, terasa sau bar;

   - Contribuie la crearea unei impresii pozitive;

    - Ai posibilitatea sa creezi scenarii de iluminat si sa ii oferi un restaurantului tau o alta infatisare in functie de eveniment ;

 

Pentru realizarea iluminatului corect al barului si restaurantului trebuie sa tii cont de 4 pasi.

    Pasul 1: Alegerea suprafetelor ce urmeaza a fi iluminate: mesele, barul, camerele separate;

    Pasul 2: Alegerea tipului de lumina: Lumina directa vs. lumina indirecta; Iluminat uniform vs. iluminat concentrat; Dimare vs. iluminare puternica;

    Pasul 3: Alegerea corpului in baza conceptului de iluminat;

    Pasul 4: Conceperea scenariilor de iluminat in functie de evenimentele care urmeaza a fi sustinute in barul sau restaurantului tau;


Este bine de stiut ca proiectul de iluminat al restaurantului sau a barului se realizeaza cand incep si celelalte proiecte de amenajare, nu dupa ce s-a realizat amenajarea spatiului. Astfel ca alegerea corpurilor de iluminat se face in baza conceptului de design din proiect.


Conceptul de iluminat de design se realizeaza de catre specialistii in domeniu care vor raspunde necunoscutelor din proiect precum: tipul de lumina corespunzatoare spatiului si tipului de local si crearea scenariilor de iluminat, pentru a completa experienta de neuitat a clientului.


In prezentarea “Evolutia tehnologiei LED: noi oportunitati in iluminatul pentru HORECA” sustinuta de catre Dipl. Ing. Viorel Niculae la evenimentul lunar oganizat de Menatwork dedicat arhitectilor, vei afla care sunt noile oportunitati in iluminat in domeniul HoReCa.

 In video-ul de mai jos, vei descoperi cum sa iluminezi corect barul, suprafetele mari ale restaurantului, separeurile si, desigur, terasa pentru a completa experienta clientului in restaurantul tau.


lluminatul de design pentru un restaurant


Ai in plan sa iti decorezi restaurantul? Acum poti sa primesti gratuit consultanta pentru iluminatul de design de la profesionistii. Poveste-ne despre proiectul tau de renovare la contact @ emenatwork.ro sau telefonic la 0375.725.725, iar noi te ajutam cu proiectul in iluminat>>


Citeste si:

Tendinte in iluminatul birourilor si al magazinelor


Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.