Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Cum salvezi spatiu pentru casa ta

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!
Ai probleme cu spatiul din dormitorul tau? Deschiderea usii iti ocupa din spatiul necesar? Ti-ai dori ocazional sa ai posibilitatea de a desparti bucataria de sufragerie?

Acestea sunt trei dintre provocarile cu care ne confruntam intr-un apartament sau in spatiile mici. Orice centimetru conteaza si spatiu trebuie sa fie bine organizat in astfel de incaperi.

Solutia pentru spatiile mici si bine organizate este sistemul cu usi glisante. Acest sistem asigura cresterea suprafetei utile in orice spatiu. In plus, ai posibilitatea de a alege tipul de sistem potrivit indiferent daca peretele casei tale este din gips carton sau zidarie.


Iata cele trei tipuri de sistem pe care poti sa le alegi:

 1. Sistemul de Usi Glisante OSEM

Sistem de Glisare OSEM Pe perete1.jpg

Sistemul Osem este ideal pentru aplicatii in care se doreste economisirea spatiului, in timp ce usa ramane la vedere si peretele existent neafectat.


 2. Sistemul de Usi Glisante UNICO

Sistem de glisare UNICO

 Unico este sistemul care permite culisarea unui singur panou de usa, fie la stanga, fie la dreapta in peretele de gips-carton.


 3. Sistem de Usi Glisante ESTENSIONE

Sistem glisare cu Estensione - dublu

Estensione este sistemul care permite culisarea a doua usi simetrice in oglinda: o usa la stanga si o usa la dreapta.

Un alt beneficiu al acestor sisteme este reprezentat de faptul ca poti folosi pentru sistem atat usile de lemn, cat si usile glisante de sticla.

Alege tipul de sistemul de usi care se potriveste incaperii tale si castiga spatiu pentru casa ta!


[Video] Cum se monteaza sistemul de usi glisante UNICO

Postat in Proiecte & Design  |  Cum se monteaza

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Vezi si produse din categoriile

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Proiecte & Design, in cel mai scurt timp posibil.