Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Finisaje personalizate utilizand caramida aparenta

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!Evolutia ceramicii, datorata imbinarii dintre progresul tehnologic si perfectionarea designului, are ca rezultat imbunatatirea calitatii caramizii, aceasta devenind un material tot mai utilizat si mai recomandat de specialisti. Printre numeroasele avantaje pe care le prezinta aceasta, caramida ofera, nu in ultimul rand, un aspect placut. Utilizata pe suprafete mici, nu face decat sa sublinieze anumite detalii ahitecturale sau sa puna in evidenta zone deosebite din locuinta, fapt ce face din acest material un produs rafinat si elegant.

In prezent, toti cei care isi doresc un asemenea finisaj, insa neavand valabila in constructie carmida reala, au la dispozitie un produs creat special, caramida aparenta, ce poate fi aplicat pe fatadele locuintelor si nu numai…


STROHER - solutia perfecta

Datorita procedeului special de fabricatie si anume extrudarea, caramida aparenta produsa de STROHER prezinta rezistenta crescuta la socurile termice (in special contra inghetului, gamele Keravette, Keraplatte si Keraprotect avand o garantie de 25 de ani din partea producatorului), durabilitate, protectie sporita impotriva petelor si zgarieturilor, este impermeabila, ceea ce inseamna ca nu-i este permis umezelii sa ajunga la stratul de perete, protejandu-l de-a lungul timpului.

Finisaje personalizate utilizand caramida aparenta

Caramida aparenta, disponibila intr-o gama variata de dimensiuni, culori, texturi si modele, potrivita pentru redarea unui stil rustic, natural, sau chiar modern, devine un finisaj tot mai cautat fie ca vorbim de placarea exterioarelor, interioarelor, semineelor, gardurilor, a teraselor, aleilor sau a cramelor.

Fiind un produs antibacterian, caramida aparenta este des folosita pentru constructiile industriale, in special cele alimentare (fabrici de mezeluri, de conserve, legume, produse lactate), spitale, laboroatoare si spatii comerciale.

Un alt avantaj, care vine sa sustina caramida aparenta, este montajul usor si rapid. Aceasta se comporta ca o placada de gresie, de altfel fiind utilizat acelasi adeziv pentru lipirea acestora. Pentru o lucrare fara cusur, suprafata trebuie sa fie dreapta, in caz contrar aceasta trebuie nivelata astfel incat imbinarea caramizii aparente sa se faca perfect.

Postat in Ghidul cumparatorului

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Vezi si produse din categoriile

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.