eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Incalzire electrica radianta in pardoseala


 

Incalzirea eficienta a locuintei a fost una dintre provocarile evolutiei tehnicii, de-a lungul timpului. Daca initial se foloseau pietre incinse care degajau caldura, astazi tehnologia avansata ne permite utilizarea unui sistem inovativ si simplu, capabil sa creeze nivelul optim de confort casnic.

In primul rand, toti cei care opteaza pentru acest sistem vor spune adio caloriferelor, ceea ce inseamna automat spatiu economist… si nu doar atat! Beneficiati de o temperatura constanta si uniforma in toata locuinta, datorita miscarii curentilor de aer cald catre nivelul plafonului si coborarii curentilor reci la nivelul pardoselii.

Termo 3500

Solutia la care facem referire, TERMO3500, este sistemul de incalzire electrica radianta in pardoseala, fiind constituit dintr-un kit, ce permite realizarea incalzirii unui spatiu in totala autonomie.

Sistemul Termo 3500 poate fi instalat atat in interior, precum apartamente, case, spatii atipice, cat si in exterior, asigurand functii anti-zapada si anti-inghet pentru drumuri, rampe, cai de acces, parcari, acoperisuri, terenuri si arene sportive.

Grosimea redusa (de numai cativa milimetri), usurinta instalarii, uniformitatea caldurii distribuite prin pardoseala, dar si randamentul crescut in timp, sunt argumente solide ce recomanda TERMO 3500 si acolo unde nu ar fi posibila folosirea sistemelor traditionale.

Sistemul Termo 3500 nu necesita intretinere, iar perforarile accidentale nu-i afecteaza buna functionare. Datorita tensiunii reduse (50V) cu care este alimentat, contactul direct cu partile electrice ale sistemului TERMO 3500, nu presupune riscuri sau accidente. Printre alte avantaje amintim faptul ca reduce umiditatea ambientala, nivelul de temperatura se poate seta individual in fiecare camera si nu in ultimul rand, sistemul TERMO 3500 nu produce electrosmog.

In componenta standard a KIT-ului se afla: banda de tip sandwich (element termo-conductor, straturi din tesãturã de fibrã de sticlã si poliester), transformatorul electric si cutia cu conexiuni. Dispozitivele de control (termostat, cronotermostat etc) sunt furnizate optional.

Fabricat in Italia, sistemul Termo 3500 este protejat prin brevet de inventie, garantat in functionare pentru o perioada de 10 ani si apreciat pentru eficienta sa energetica.

Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.