Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Indice protectie

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!Indicele IP indica gradul de protectie al aparatului impotriva patrunderii elementelor solide (prima cifra) si lichide (a doua cifra). Ordinea se stabileste in sensul cresterii eficacitatii. Exista 7 trepte de protectie impotriva corpurilor solide (de la 0, adica fara protectie -> pana la 6, protectie integrala) si 9 trepte de protectie impotriva lichidelor (de la 0, adica fara protectie -> pana la 8, protejat impotriva imersiunii sub presiune).

 

IP20 Indica gradul de protectie al aparatului impotriva patrunderii elementelor solide mai mari de 12 mm si nu prezinta protectie la patrunderea lichidelor.

IP40 Indica gradul de protectie al aparatului impotriva patrunderii elementelor solide mai mari de 1 mm si nu prezinta protectie la  patrunderea lichidelor.

IP44 Indica gradul de protectie al aparatului impotriva patrunderii elementelor solide mai mari de 1 mm si la pulverizarea elementelor lichide.

IP55 Indics un grad ridicat de protectie al aparatului impotriva patrunderii elementelor solide (praf) si un nivel ridicat de protectie la actiunea directa a jeturilor lichide.

IP65 Indica gradul de protectie totala al aparatului impotriva patrunderii elementelor solide (praf) si un nivel ridicat de protectie la actiunea jeturilor directe de apa.


Indice IP

Postat in Dictionar tehnic

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Vezi si produse din categoriile

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Dictionar tehnic, in cel mai scurt timp posibil.