Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Kerapoxy Design, chit rosturi pentru mozaic din lemn, vitroceramic sau ceramic

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork! 

Piata materialelor de finisaje avanseaza intr-un ritm rapid. In fiecare an in targurile internationale de profil apar noutati care ne uimesc. Un exemplu bun ar fi acela ca, de cativa ani producatori de parchet isi completeaza gama de pardoseli din lemn tocmai cu mozaic din lemn, care alaturi de placile de faianta, se aplica pe suprafata peretilor completand astfel pardoseala din parchet.Kerapoxy Design, chit rosturi pentru mozaic din lemn, vitroceramic sau ceramicProducatorii de placi ceramice, odata cu design traditional, produc si furnizeaza catre piata o varietate bogata de placi ceramice care in locul glazurii obisnuite, au suprafete care imita suprafete metalice, de lemn sau parchet, cu combinatii cromatice ametitoare.

Producatorii de mozaic vitroceramic si-au extins gama de placute si astfel au aparut in magazinele de specialitate, pe langa mozaicurile din placute opace, cele semitransparente sau chiar transparente, cu nuante de culori care variaza de la pal la intens sau si-au diversificat gama producand placute de mozaic din metale sau din sticla ce imita metale.Kerapoxy Design, chit rosturi pentru mozaic din lemn, vitroceramic sau ceramic

Toata aceasta oferta foarte variata de finisaje, ne da posibilitatea dezvoltarii unui design atragator si adaptat spatiilor moderne, in care traim sau ne desfasuram diferite activitati.

Plecand de la analiza materialelor de finisaj, a designului final al placarilor si a spatiilor ambientale unde pot fi aplicate aceste finisaje, Mapei a lansat acest tip de mortar de chituire, denumit pe scurt Kerapoxy Design.

Kerapoxy Design este un mortar epoxidic bicomponent, versatil, intrucat amestecul preparat se poate folosi cu rol de adeziv pentru finisaje dar si cu rol de chit de rosturi, antiacid, ideal pentru mozaic vitroceramic, mozaic ceramic sau mozaic decorativ din piatra naturala. Citeste tot articolul.

Postat in Ghidul cumparatorului

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Produse asociate

Vezi si produse din categoriile

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.