eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Montarea rafturilor metalice in 7 pasi simpli


Sursa foto: https://www.emenatwork.ro/polita-metalica-din-sarma-tip-gondolas-cu-profil-frontal-tip-u555-standard-tegometall-gri-ral-7015-p46631-t80.html

Rafturile metalice sunt o solutie idealã pentru pãstrarea produselor si pot fi folosite atât în interiorul locuinte, cât si în exteriorul lor sau în cadrul unor depozite ori magazine. Aceste rafturi sunt foarte rezistente, au un design plãcut, sunt accesibile ca pret si foarte usor de montat.

Rafturile metalice au dimensiuni diferite si sunt fabricate din sârmã, material care asigurã o bunã aerisire, permite prafului si resturilor sã cadã pe podea si conferã rezistentã la uzurã. În plus, o politã metalicã industrialã poate sustine o greutate de pânã la 300 kg.

Aflã din acest articol care sunt pasii pe care trebuie sã-i urmezi pentru un montaj corect al rafturilor metalice.

 

Sfaturi pentru montarea rafturilor metalice

Rafturile metalice se monteazã destul de simplu si rapid si nu ai nevoie de cunostinte de specialitate. Modul în care sunt concepute aceste rafturi nu lasã practic loc greselilor. Prin urmare, montajul este intuitiv. Iatã care sunt pasii pe care trebuie sã-i urmezi:

1. Trebuie sã introduci tãlpile în stâlpii verticali, pentru a forma astfel piciorul raftului. Talpa piciorului este prevãzutã cu sisteme prin care poti regla înãltimea si pozitia pe podea, astfel încât întregul ansamblu sã fie cât mai stabil.

2. Dupã ce ai montat douã picioare, poti continua cu montarea panourilor de spate. În functie de înãltimea raftului, poti avea mai multe panouri de acest fel. Dupã ce ai montat si panourile, raftul este stabil si poti trece fãrã griji la pasul urmãtor.

3. Monteazã bratele pe orificiile picioarelor raftului, la înãltimea doritã.

4. Pe aceste brate vei fixa politele metalice, iar polita de la bazã o vei pune direct pe tãlpile raftului, deci nu vei avea nevoie de brate de sustinere pentru ea.

5. Fixeazã suportii de etichetã pe fiecare politã în parte, prin simpla presare pe canalul politei.

6. Monteazã panoul frontal de jos, pe care îi vei fixa în ornamentele de plastic ale tãlpilor, iar apoi vei monta si panoul frontal superior.

7. Ultimul raft din serie va avea nevoie de un picior suplimentar pentru stabilitate, pentru cã fiecare raft are un singur picior si se prinde de urmãtorul raft prin intermediul piciorului acestuia. De aceea, ultimul raft din serie are nevoie de acest picior suplimentar.

Poti gãsi instructiuni foarte utile pentru montajul de rafturi metalice si în acest tutorial video, care îti aratã cum sã montezi un ansamblu cu mai multe polite:

 

How to build Gondola shelving

This is a brief overview of how to build a two piece gondola shelving set up. Music "Carefree" Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

 

Prin urmare, nu ai nevoie de un specialist dacã vrei sã montezi rafturi metalice. Poti face chiar tu acest lucru, dacã vei tine cont de instructiuni si vei avea la îndemânã toate accesoriile necesare.

Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.