Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Montarea rafturilor metalice în 7 pași simpli

Vezi articolele din:

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!Sursa foto: https://www.emenatwork.ro/polita-metalica-din-sarma-tip-gondolas-cu-profil-frontal-tip-u555-standard-tegometall-gri-ral-7015-p46631-t80.html


Rafturile metalice sunt o soluție ideală pentru păstrarea produselor și pot fi folosite atât în interiorul locuințe, cât și în exteriorul lor sau în cadrul unor depozite ori magazine. Aceste rafturi sunt foarte rezistente, au un design plăcut, sunt accesibile ca preț și foarte ușor de montat.


Rafturile metalice au dimensiuni diferite și sunt fabricate din sârmă, material care asigură o bună aerisire, permite prafului și resturilor să cadă pe podea și conferă rezistență la uzură. În plus, o poliță metalică industrială poate susține o greutate de până la 300 kg.


Află din acest articol care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru un montaj corect al rafturilor metalice.


Sfaturi pentru montarea rafturilor metalice


Rafturile metalice se montează destul de simplu și rapid și nu ai nevoie de cunoștințe de specialitate. Modul în care sunt concepute aceste rafturi nu lasă practic loc greșelilor. Prin urmare, montajul este intuitiv. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi:


1. Trebuie să introduci tălpile în stâlpii verticali, pentru a forma astfel piciorul raftului. Talpa piciorului este prevăzută cu sisteme prin care poți regla înălțimea și poziția pe podea, astfel încât întregul ansamblu să fie cât mai stabil.


2. După ce ai montat două picioare, poți continua cu montarea panourilor de spate. În funcție de înălțimea raftului, poți avea mai multe panouri de acest fel. După ce ai montat și panourile, raftul este stabil și poți trece fără griji la pasul următor.


3. Montează brațele pe orificiile picioarelor raftului, la înălțimea dorită.


4. Pe aceste brațe vei fixa polițele metalice, iar polița de la bază o vei pune direct pe tălpile raftului, deci nu vei avea nevoie de brațe de susținere pentru ea.


5. Fixează suporții de etichetă pe fiecare poliță în parte, prin simpla presare pe canalul poliței.


6. Montează panoul frontal de jos, pe care îi vei fixa în ornamentele de plastic ale tălpilor, iar apoi vei monta și panoul frontal superior.


7. Ultimul raft din serie va avea nevoie de un picior suplimentar pentru stabilitate, pentru că fiecare raft are un singur picior și se prinde de următorul raft prin intermediul piciorului acestuia. De aceea, ultimul raft din serie are nevoie de acest picior suplimentar.


Poți găsi instrucțiuni foarte utile pentru montajul de rafturi metalice și în acest tutorial video, care îți arată cum să montezi un ansamblu cu mai multe polițe:


 

How to build Gondola shelving

This is a brief overview of how to build a two piece gondola shelving set up. Music "Carefree" Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/


Prin urmare, nu ai nevoie de un specialist dacă vrei să montezi rafturi metalice. Poți face chiar tu acest lucru, dacă vei ține cont de instrucțiuni și vei avea la îndemână toate accesoriile necesare.


Postat in Ghidul cumparatorului

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.