Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Neve UP - pentru prize si intrerupatoare versatile si inteligente

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!Neve UP - Casa te devine conectata

Lansata in 2021, gama Neve UP de la Vimar este promisiunea brandului italian fata de calitatea cu care ne-a obisnuit. Pe langa design-ul nou, seria Neve UP se remarca si prin functionalitate, calitate, siguranta si instalare usoara. Ramele ornament au finisaje noi: lucioase, mate si metalizate si 12 finisaje de combinat cu taste albe sau negru mat. Astfel, atat prizele, cat si intrerupatoarele vor deveni parte integranta din aspectul interior, cu accent pe componenta smart.Neve UP este smart

Noile functii cu care se remarca Neve UP au caracteristici superioare clasei din care face parte.

- variator universal pentru lampi cu LED, CFL, halogen si incandescente si transformator feromagnetic si electronic pentru puteri nominale de pana la 200W (LED), 100W (CFL), 300 VA (transformatoare) si 400W (halogen si incandescent)
- lampa portabilla de urgenta, detasabila pentru a fi utilizata ca lumina de urgenta in caz de intrerupere a alimentarii cu energie
- prize USB tip A si tip C de 1M si 1,5
- senzori de miscare IR de 1M pentru montare incastrata pentru controlul automat al luminii.

 

NEVE UP este alegerea perfecta pentru proiectele rezidentiale, birouri si hoteluri, unde igienizarea usoara joaca un rol important.

 

Noilor rame ornament Neve UP raman in contact cu peretele, atat in instalatii cu doze pentru pereti din zidarie, cat si in instalatii cu doze pentru gips-carton. Instalarea se face simplu, in cativa pasi, devenind o solutie excelenta pentru proiecte de constructii noi sau pentru renovari.NEVE UP este calitate.

Datorita conectivitatii wireless (Bluetooth® si Zigbee®), cu Neve UP poti controla luminile, jaluzelele, temperatura, control-accesul si consumul energetic cu ajutorul telefonului mobil sau direct prin comenzi vocale (prin intermediul asistentilor vocali Alexa, Google, etc.).

Tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti intrerupatoarele traditionale cu noile dispozitive conectate Vimar si sa le alimentezi: intrerupatoare, actuatoare pentru jaluzele si draperii, termostate, sisteme de control-acces, actuatoare pentru prize cu tehnologia wireless Bluetooth® si Zigbee®.

Astfel, datorita gateway-ului conectat IoT instalat pe un suport pentru sina DIN 2M, Neve UP permite crearea de sisteme inteligente specifice seriilor Vimar superioare.Sistemul View Wireless inlocuieste sau imbunatateste functiile unei instalatii existente, fiind un ajutor pentru persoanele in varsta sau cu dificultati motorii.

Postat in Noutati tehnologice

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Noutati tehnologice, in cel mai scurt timp posibil.