eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Neve UP - pentru prize si intrerupatoare versatile si inteligente


 

Neve UP - Casa te devine conectata

Lansata in 2021, gama Neve UP de la Vimar este promisiunea brandului italian fata de calitatea cu care ne-a obisnuit. Pe langa design-ul nou, seria Neve UP se remarca si prin functionalitate, calitate, siguranta si instalare usoara. Ramele ornament au finisaje noi: lucioase, mate si metalizate si 12 finisaje de combinat cu taste albe sau negru mat. Astfel, atat prizele, cat si intrerupatoarele vor deveni parte integranta din aspectul interior, cu accent pe componenta smart.

 

 

Neve UP este smart

Noile functii cu care se remarca Neve UP au caracteristici superioare clasei din care face parte.

- variator universal pentru lampi cu LED, CFL, halogen si incandescente si transformator feromagnetic si electronic pentru puteri nominale de pana la 200W (LED), 100W (CFL), 300 VA (transformatoare) si 400W (halogen si incandescent)
- lampa portabilla de urgenta, detasabila pentru a fi utilizata ca lumina de urgenta in caz de intrerupere a alimentarii cu energie
- prize USB tip A si tip C de 1M si 1,5
- senzori de miscare IR de 1M pentru montare incastrata pentru controlul automat al luminii.

NEVE UP este alegerea perfecta pentru proiectele rezidentiale, birouri si hoteluri, unde igienizarea usoara joaca un rol important.

Noilor rame ornament Neve UP raman in contact cu peretele, atat in instalatii cu doze pentru pereti din zidarie, cat si in instalatii cu doze pentru gips-carton. Instalarea se face simplu, in cativa pasi, devenind o solutie excelenta pentru proiecte de constructii noi sau pentru renovari.

 

NEVE UP este calitate.

Datorita conectivitatii wireless (Bluetooth® si Zigbee®), cu Neve UP poti controla luminile, jaluzelele, temperatura, control-accesul si consumul energetic cu ajutorul telefonului mobil sau direct prin comenzi vocale (prin intermediul asistentilor vocali Alexa, Google, etc.).

Tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti intrerupatoarele traditionale cu noile dispozitive conectate Vimar si sa le alimentezi: intrerupatoare, actuatoare pentru jaluzele si draperii, termostate, sisteme de control-acces, actuatoare pentru prize cu tehnologia wireless Bluetooth® si Zigbee®.

Astfel, datorita gateway-ului conectat IoT instalat pe un suport pentru sina DIN 2M, Neve UP permite crearea de sisteme inteligente specifice seriilor Vimar superioare.

 

Sistemul View Wireless inlocuieste sau imbunatateste functiile unei instalatii existente, fiind un ajutor pentru persoanele in varsta sau cu dificultati motorii.

Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.