Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

Pardoseli pentru amenajarea birourilor - Top 5 tendinte

  13-03-2019

Link foto: https://pixabay.com/ro/photos/%C3%AEnt%C3%A2lnire-afaceri-arhitect-birou-2284501/

O pardosealã potrivita pentru spatiile de birouri trebuie sa fie in primul rand rezistenta in fata traficului intens, dar si un material usor de curatat si intretinut pe termen lung. Iti prezentam cinci solutii pentru amenajarea pardoselii din spatiul de lucru!

5 Tipuri de pardoseli pentru spatiile de birouri

Sã renovezi ori sã amenajezi o clãdire de birouri cu mai multe spatii de lucru poate fi o provocare în ceea ce priveste materialele. Pardoseala este unul dintre cele mai importante aspecte, deoarece trebuie sa reziste un timp indelungat si de preferat fara sa fie nevoie de reparatii frecvente. Pentru ca pardoseala poate fi si un factor legat de confortul angajatilor, mai jos iti prezentam cinci solutii pe care le poti lua in calcul pentru amenajarea pardoselii din birou!.

Mocheta. O solutie optima si extrem de confortabila pentru pardoseala din birou este mocheta. De departe, un material care ofera confort, dar si eleganta datorita unei game variate de culori si materiale disponibile, mocheta poate fi standard ori in role sau dale modulare. Avantajul mochetei este si faptul ca poate fi personalizata, in functie de specificul companiei, dar si faptul ca este rezistenta in fata traficului intens, se intretine usor si are o absorbanta fonica excelenta.

Linoleum natural. Daca vrei sa pui accentul pe un aspect ecologic, atunci pardoseala din linoleum natural este solutia. Este un material care a fost alcatuit la randul lui din multe alte materiale naturale impreuna cu materiale rapid reciclate si regenerabile. Este cunoscut datorita usurintei de intretinere si curatare, este rezistent la trafic intens, dar si la foc si nu presupune costuri mari de intretinere.

Parchet. Bineinteles ca exista si optiuni mult mai elegante daca iti doresti o zona de birou speciala si anume, pardoseala din parchet. Lemn stratificat sau parchet laminat, ambele sunt optiuni recomandate pentru un birou nonconformist. Parchetul este si el rezistent in fata traficului, important este sa alegi materialul potrivit. Iar in ceea ce priveste curatarea si intretinerea lui, metodele nu sunt deloc complicate. O singura grijã trebuie sã ai, sa nu il zgarii cu obiecte dure sau ascutite. Daca alegi parchetul pentru o sala de sedinte, atunci cumpara si accesorii din material textil pentru scaune, care sa permita alunecarea scaunelor fara sa zgarie parchetul.

Marmoleum Modular. O pardoseala cu mult diferita fata de cea clasica, insa recomandata in spatiile de birou deoarece este un produs natural care poate stimula creativitatea angajatilor. Placile sunt extrem de usor de montat, la fel si de curatat si sunt disponibile in mai multe culori.

Covor PVC acustic. Daca biroul tau trebuie sa fie silentios, atunci pardoseala din covor PVC acustic este o solutie de tinut minte. Este rezistent la trafic intens si recomandat pentru cladiri de birouri deoarece poate reduce nivelul zgomotelor din birou. Pardoseala nu se deformeazã usor, ba chiar isi pastreaza aspectul intact pe termen lung.

Cele cinci modele de pardoseli pentru birou recomandate se potrivesc oricarui tip de spatiu. Se adapteaza usor cu orice tip de mobilier si cu siguranta pot fi un avantaj pentru productivitatea angajatilor.

Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul
Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator