Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Pardoseli pentru amenajarea birourilor - Top 5 tendinte

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!Link foto: https://pixabay.com/ro/photos/%C3%AEnt%C3%A2lnire-afaceri-arhitect-birou-2284501/


O pardoseală potrivita pentru spațiile de birouri trebuie sa fie in primul rand rezistenta in fata traficului intens, dar si un material usor de curatat si intretinut pe termen lung. Iti prezentam cinci solutii pentru amenajarea pardoselii din spatiul de lucru!

5 Tipuri de pardoseli pentru spatiile de birouri


Să renovezi ori să amenajezi o clădire de birouri cu mai multe spații de lucru poate fi o provocare în ceea ce privește materialele. Pardoseala este unul dintre cele mai importante aspecte, deoarece trebuie sa reziste un timp indelungat si de preferat fara sa fie nevoie de reparatii frecvente. Pentru ca pardoseala poate fi si un factor legat de confortul angajatilor, mai jos iti prezentam cinci solutii pe care le poti lua in calcul pentru amenajarea pardoselii din birou!.


Mocheta. O solutie optima si extrem de confortabila pentru pardoseala din birou este mocheta. De departe, un material care ofera confort, dar si eleganta datorita unei game variate de culori si materiale disponibile, mocheta poate fi standard ori in role sau dale modulare. Avantajul mochetei este si faptul ca poate fi personalizata, in functie de specificul companiei, dar si faptul ca este rezistenta in fata traficului intens, se intretine usor si are o absorbanta fonica excelenta.


Linoleum natural. Daca vrei sa pui accentul pe un aspect ecologic, atunci pardoseala din linoleum natural este solutia. Este un material care a fost alcatuit la randul lui din multe alte materiale naturale impreuna cu materiale rapid reciclate si regenerabile. Este cunoscut datorita usurintei de intretinere si curatare, este rezistent la trafic intens, dar si la foc si nu presupune costuri mari de intretinere.


Parchet. Bineinteles ca exista si optiuni mult mai elegante daca iti doresti o zona de birou speciala si anume, pardoseala din parchet. Lemn stratificat sau parchet laminat, ambele sunt optiuni recomandate pentru un birou nonconformist. Parchetul este si el rezistent in fata traficului, important este sa alegi materialul potrivit. Iar in ceea ce priveste curatarea si intretinerea lui, metodele nu sunt deloc complicate. O singura grijă trebuie să ai, sa nu il zgarii cu obiecte dure sau ascutite. Daca alegi parchetul pentru o sala de sedinte, atunci cumpara si accesorii din material textil pentru scaune, care sa permita alunecarea scaunelor fara sa zgarie parchetul.


Marmoleum Modular. O pardoseala cu mult diferita fata de cea clasica, insa recomandata in spatiile de birou deoarece este un produs natural care poate stimula creativitatea angajatilor. Placile sunt extrem de usor de montat, la fel si de curatat si sunt disponibile in mai multe culori.


Covor PVC acustic. Daca biroul tau trebuie sa fie silentios, atunci pardoseala din covor PVC acustic este o solutie de tinut minte. Este rezistent la trafic intens si recomandat pentru cladiri de birouri deoarece poate reduce nivelul zgomotelor din birou. Pardoseala nu se deformează usor, ba chiar isi pastreaza aspectul intact pe termen lung.


Cele cinci modele de pardoseli pentru birou recomandate se potrivesc oricarui tip de spatiu. Se adapteaza usor cu orice tip de mobilier si cu siguranta pot fi un avantaj pentru productivitatea angajatilor.


Postat in Ghidul cumparatorului

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.