Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

Placile de tavan fals, un accesoriu modern pentru un design atractiv

  26-02-2018

 

Una dintre optiunile pentru finisajul tavanului decorativ, este placa tavan fals. Este facuta, de regula, din polistiren expandat si are un aspect luminos si patrate subtiri, pe care se aplica un model in relief. Desigur, poate fi realizat si din alte materiale, cum ar fi: gips, plastic, PVC etc. Montarea placilor pe tavan se face cu adeziv sau elemente de fixare.

Principalul avantaj al placilor de tavan fals este costul redus si designul atractiv. Finisarea plafonului cu ajutorul acestor placi, va costa de cateva ori mai putin decat finalizarea cu oricare alt material. De asemenea, placa de plafon este foarte usoara si compacta, ceea ce este foarte convenabil pentru transportul si depozitarea acesteia. Finisarea plafonului cu placi, spre deosebire de plafoanele suspendate si intinse, necesita mult mai putin timp si efort.

Designul placilor de tavan este foarte divers, ceea ce iti permite sa alegi modele pentru aproape orice interior si sa faci din tavan o imagine in orice format. In plus, datorita proprietatilor fizice ale PVC-ului si a clorurii de polivinil (spuma), placile de tavan au proprietati foarte bune de absorbtie a zgomotului si sunt termoizolante. Unele tipuri, care au suprafata laminata, pot fi utilizate pentru finisarea tavanelor in incaperi cu umiditate ridicata, cum ar fi  bucataria sau baia.

Oricine doreste sa aiba un interior aristocratic, impresionant, cu un aspect magnific, de lux si de respectabilitate, va acorda cu siguranta atentie placilor de tavan fals. Acest design creeaza un mediu confortabil si cald in orice tip de incapere. Cu cateva secole in urma, ca un miracol, lemnul impodobea casele multor oameni bogati. Moda retro revigoreaza si, cu ea, interesul tot mai mare pentru tehnologii sofisticate de reparatii.

Tavanul fals casetat este un fel de structura agatata, care este utilizata pentru designul decorativ al placii de plafon si pentru a imbunatati acustica camerei. Tavanul este decorat cu module separate, care au o forma geometrica clara. Acestea ar putea fi patrate, romburi sau poligoane indoite in ordine stricta.

Cu aceste placi tavan fals poti decora absolut orice camera. Acestea arata la fel de bine intr-un living decent, intr-o camera de  studiu, intr-o biblioteca eleganta, intr-un dormitor confortabil si chiar intr-o sala de biliard. Placile de tavan fals deseori decoreaza case de la tara, iar in apartamente poti vedea, de asemenea, arcade de tavan originale, care demonstreaza clar preferintele de gust ale proprietarilor.

Plafoanele captusite se incadreaza perfect in designul cladirilor de birouri, restaurantelor, centrelor expozitionale, salilor de receptie etc., si toate, formand o atmosfera eleganta, rafinata si foarte scumpa. Aceasta decorare accentueaza statutul proprietarului casei, armonizeaza perceptia spatiala si creaza proportii geometrice ideale.

 

Avantaje ale placilor de plafoane false

- Naturalete. Sunt facute din material de calitate cu capacitati speciale de decorare. De aceea, interioarele sunt cele mai favorabile vietii umane.

- Calitate. Placile pregatite pentru plafoane sunt de inalta calitate si respecta toate standardele.

- Compatibilitate. Unul dintre cele mai importante avantaje ale placilor plafoane false, este ca ele sunt in mod ideal combinate cu mobilierul incaperii.  Cheltuind o multime de bani pentru achizitionarea de obiecte de interior, merita sa te gandesti la un cadru decent pentru ele. Incaperile cu un astfel de plafon, vor fi percepute ca un singur intreg.

- Solutii standard. De regula, placile de tavan fals pot fi achizitionate intr-un set gata facut. Aceste placi sunt in diferite colectii stilistice, gata facute pentru a minimiza timpul de instalare. Privind prin cataloagele colectiilor, poti vedea cum va arata interiorul tau. Proiectele model si productia de serie cu elemente individuale ale placilor, garanteaza acuratetea de asamblare, instalarea rapida si disponibilitatea de finisaje de designer de elita.

- Fiabilitatea constructiei. Ca toate plafoanele suspendate, acestea au rolul de a  acoperi defectele tavanului, precum si tot ceea ce este inestetic. In interiorul tavanelor se gasesc elementele de fixare care ofera siguranta si elimina riscul ca placile de plafon fals sa cada.

Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul
Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator