Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

Plasele Tenax – 7 Solutii Pet & Garden pentru animale de casa

  15-05-2015

Noutatile Linea Pet & Garden propuse de compania TENAX sunt rezultatul muncii echipei din cadrul firmei italiene, infiintata in anul 1960, firma specializata in extrudarea maselor plastice. Experienta acumulata de TENAX, pe piata produselor pentru gradina si spatii in aer liber, dezvoltata  si in colaborare cu distribuitori europeni de top, a reprezentat un factor decisiv in productia unei game diversificate si pentru animalele de casa.

Functionale, usor de utilizat si rezistente in timp, pentru imprejmuirea, protectia, ingrijirea si decorarea spatiilor in aer liber, noutatile TENAX pentru animale de casa si pentru gradina vin in sprijinul tuturor celor care isi doresc materiale de inalta calitate si usor de instalat.

Tenax Linea.JPG 

1. Protejeaza plantele din vas

Quadra 10, cea mai vanduta si mai utilizata plasa Tenax, vine intr-o gama larga de forme si culori din plastic, cu ochiuri patrate. Este usor de format pe dimensiunea vasului, se poate taia pentru a se potrivi cu dimensiunile plantei si nu permite pisicilor sa sape pamantul din vas, insa nu le raneste nici labutele.

pet2.JPG 

2. Previno evadarile nedorite

Plasa Hobby 10, din plastic rezistent, cu ochiuri dreptunghiulare, se poate instala usor pe porti si balustrade, ca o protectie suplimentara pentru a impiedica evadarea cainilor sau a altor animale domestice de diverse dimensiuni.


pet3.JPG

3. Asigura protectie cainelui tau

Deosebit de puternica si rezistenta in timp, plasa Ranch, din plastic, este ideala pentru a imprejmui spatiile special create pentru cainii de talie mica si medie. Finisata fara canturi taioase pe ambele parti, se poate instala si in alte zone ale godpodariei tale: de exemplu, pe balustrada balcoanelor  pentru a preveni chiar si caderea obiectelor de mici dimensiuni.

 

pet4.JPG

4. Delimiteaza zonele de joaca pentru cainele tau

Gardul demontabil Limit Garden este de fapt, o bariera modulara realizata din metal sau plastic, utilizata in delimitarea temporara a unor zone insamantate, a terenurilor de joaca sau a zonelor de lucru. Cu autosustinere si foarte usor de instalat, acest tip de plasa se poate spala si reutiliza la nesfarsit.

Plasa Limit Garden este insa ideala si pentru a delimita temporar anumite spatii pentru animale si pentru pistele organizate pentru curse de caini. Datorita faptului ca este cu autosustinere poate fi instalata imediat.

 pet5.JPG 

5. Protejeaza florile si dreseaza-ti cainele

Plasa Floret, prevazuta cu un model exclusiv de fasie decorativa orizontala de consolidare este cea mai noua si atractiva imprejmuire Tenax de inalta calitate. Ideala pentru cei ce doresc sa imprejmuiasca rondurile de flori intr-o maniera decorativa, plasa Floret este deosebit de rezistenta si are protectie impotriva razelor UV.

Plasa decorativa delimiteaza rondurile de flori si te ajuta sa iti dresati cainele, impiedicandu-i accesul doar in zona imprejmuita.

 

pet2.1.JPG 

6. Previno stresul cainelui tau

Plasa Bermuda garanteaza o acoperire totala, prin imbinarea unei plase rigide de suport si a unei panze netesute. Decorativa si eficienta, aceasta plasa se poate utiliza pe structurile de suport unde panza intra in contact cu gardul aflat dedesubt. Datorita gradului de acoperire de 100%, plasa Bermuda previne stresul si agitatia cainelui tau, cauzate de trafic, limitand expunerea acestuia la stimulii de stres.


 pet2.2.JPG 

7. Protejeaza-ti gazonul, fara a rani animalele din gradina

Plasa TR de protectie pentru gazon este confectionata din plastic si are ochiurile in forma de romb si protejeaza gazonul, impedicand cainii sa sape gropi, dar fara sa le raneasca labutele sau ghearele. Se intinde foarte usor, utilizand carligele TENAX in forma de U.

Tu cu ce alte provocari te confrunti?

Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul
Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator