Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Protectia plantelor si florilor contra inghetului

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork! 

Evolutia tehnologica nu apare doar in domeniile moderne precum telecomunicatiile, IT sau auto, ci si in sectoarele de baza, cum este agricultura, care a inregistrat un adevarat progres in ultimii ani. Investitii considerabiler provocate de fenomenele climatice. Fie ca-i vorba de inghet sau temperaturi scazute, furtuni de grindina, vant puternic, soare excesiv sau chiar insecte, Tenax dispune de o gama diversificata de produse menite sa protejeze si sa optimizeze cresterea plantelor, sau sa ajute in procesul de recoltare.Folie antiinghet ghiveci

In sezonul rece, cat si in perioadele apropiate (toamna si primivara), folia antiinghet ofera plantelor si florilor protectie impotriva inghetului, vantului si schimbarilor bruste de temperatura, pentru o crestere imbunatatita. Pe langa protectia contra temperaturilor scazute, folia antiinghet poate fi folosita, de asemenea, si pentru planificarea sau intarzierea recoltarii culturilor.

Tenax Ortoclima este o folie microporoasa, netesuta, fabricata din polipropilena, de culoare alba. Este rezistenta si usoara, stabilizata UV si are o permeabilitate pentru lumina de pana la 90%. Drept urmare a caracteristicilor sale fizice si structurale, ofera performanta avand cele mai bune rezultate in aplicare. Este ecologica, usor de utilizat, versatila, rezistenta la degradarea UV si la produsele chimice.

Folia antiinghet actioneaza ca un strat protector, asigurand in interior un mediu favorabil cresterii plantelor in conditii optime. Creeaza un microclimat unde temperatura este mai mare cu cateva grade decat in exterior, iar plantele sau/si florile sunt protejate de vantul rece. Pentru utilizarea in regiunile cu frig sever, este recomanda o versiunea Ortoclima Deco, cu o densitate marita a fibrelor, de 30 g/m2.

Benefica pentru toate culturile care au nevoie de protectie impotriva inghetului, vantului, schimbarilor bruste de temperatura, ploii si anumitor paraziti, folia Tenax Ortoclima creeaza un mediu ideal pentru cresterea abundenta a culturilor de camp, cum ar fi salata, fasolea, pepenii, dar si a plantelor sau florilor de gradina, fara a inhiba procesele naturale biologice.

Ideala pentru utilizarea de catre fermierii ecologici, acesta poate fi utilizata fie peste culturile de camp, fie in sere pentru protectia legumelor si florilor de frig pe timp de noapte.

In tunelurile de crestere, in sere sau in camp, favorizeaza si accelereaza inradacinarea plantelor. Previne si evita acumularea excesiva de caldura la sol si permite patrunderea apei mentinand un nivel optim de umiditate.

Pentru utilizare, Tenax Ortoclima ar trebui sa fie asezata pe pamant dupa insamantare, lasand suficent material pentru a permite cresterea plantelor. Folia poate fi lasata in pozitie pana la recoltare, dupa care trebuie sa fie curatata, rulata si stocata intr-un mediu intunecat, pentru o utilizare viitoare. Tenax Ortoclima Deco, special conceputa pentru proectia florilor si arbustilor, are un motiv decorativ si se incadreaza perfect in orice balcon, veranda sau terasa.

Postat in Noutati tehnologice

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Vezi si produse din categoriile

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Noutati tehnologice, in cel mai scurt timp posibil.