Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

STROHER – specialistul in ceramica extrudata

  01-07-2011

STROHER este specialistul in ceramica extrudata. Cu o experienta de aproape 125 de ani in fabricarea de placi ceramice, STROHER este probabil producatorul cu cel mai cuprinzator know how si cu siguranta cu cea mai larga paleta de placi ceramice si piese speciale.

Argumentul il gasiti in filosofia companiei: Desavarsirea pardoselei de ceramica consta in placile din care este alcatuita. Toti cei care sunt in cautarea unor solutii optime pentru finisarea pardoselii si treptelor pot cunoaste confortul alegand dintr-o oferta generoasa de forme.

Datorita garantiei de 25 ani la inghet, ceramica STROHER imbraca atat suprafetele exterioare cat si cele interioare, atat pe perioada de vara cat si pe perioada de iarna. Imensa varietate a formelor, a culorilor si a placilor ceramice, deschide nu doar perspectiva unor combinatii de punere in oprea pline de fantezie, ci redefineste conceptul de a locui. Cu ajutorul caramizii aparente puteti personaliza apectul fatadelor sau chiar al cladirilor, gardurilor, teraselor, semineelor.

STROHER  specialistul in ceramica extrudata

Diversitatea placilor ceramice si rezistenta la inghet nu sunt intamplatoare, STROHER fundamenteaza cu o experienta de 125 de ani si o procedura de fabricatie speciala: extrudarea. Daca la celelalte procedee de fabricatie a produselor ceramice, acestea sunt presate individual, la extrudare, formatul dorit este obtinut dintr-o linie continua de lut (usor modelabil) astfel, putandu-se modela orice profil oricat de complicat si pretentios ar fi. Mai mult, procedura traditionala de fabricatie garanteaza durabilitatea produselor la intemperii, facand fata chiar si unor oscilatii de temperatura extreme si rapide.

Doar la STROHER gasiti variante de trepte cu sau fara striatii potirivite pentru formatul si dimensiunea de 24, 30 si 33 cm. De asemenea trepte cu nas, cu placi pentru treapta de 24, 30 si 33 cm si plinte adaptate suprafetelor ceramice, care permit concepte de design perfecte.

Astfel, STROHER este singurul producator german, care poate oferi o garantie de 25 de ani contra inghetului pentru produsele extrudate. De accea va recomandam sa mergeti la sigur si sa folositi intotdeauna Keraplatte de la STROEHER pentru spatiile exterioare.

Produse Asociate

Recomandari in cadrul acestui articol
Prod. Favorit Compara Caramida aparenta Keravette 2110 N361 Caramida aparenta Keravette 2110 N361 Caramida aparenta keravette 2110 n361 1,74 Lei / buc Adauga in cos
Prod. Favorit Compara Caramida aparenta Keraprotect 7020 S413 Caramida aparenta Keraprotect 7020 S413 Caramida aparenta keraprotect 7020 s413 3,39 Lei / buc Vezi detalii

  Articole Similare

  Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
  Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
  Citeste articolul
  7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
  7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
  Citeste articolul
  Cunosti semnificatia culorilor?
  Cunosti semnificatia culorilor?
  Citeste articolul
  VORTICE – linia de aparate pentru igiena
  VORTICE – linia de aparate pentru igiena
  Citeste articolul
  Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
  Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
  Citeste articolul
  Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
   Acceseaza produsele in functie de producator