Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Sisteme pentru usi glisante

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!Usa care culiseaza nu este doar o usa glisanta. Dupa cercetari si perfectionari, usa glisanta a devenit un sistem complex, ce poate satisface orice exigenta constructiva: de la goluri de trecere de 600 mm, la goluri de trecere cu dimensiuni extinse pana la 4700 mm (ex: Eclisse Siderale, Eclisse Telescopica).

Asadar, sistemul se poate utiliza atat in cazul unui perete cu un gol total in zid (gol trecere + gol incastrare) de doar 1000 mm (ex: Eclisse Novanta), cat si in cazul a doua camere ce pot fi unite printr-o unica, dar ampla deschidere de 7300 mm (ex: Eclisse Telescopica Estensione).

Eclisse iti permite sa inventezi modalitati noi de mobilare, decorare sau amenajare a incaperilor, personalizandu-le cu un design ingenios (ex: Eclisse Syntesis), forme spectaculoase (ex: Eclisse Circular), geniale (ex: Eclisse Luce), functionale (ex: Eclisse Novanta).

Chiar si pentru optimizarea spatiilor de exterior, fara a diminua aspectul estetic, Eclisse a completat gama merceologica cu solutii potrivite: Eclisse Persiana, Eclisse Inferrata si Eclisse Alzante.

Pentru a face si mai functional fiecare sistem in parte, Eclisse si-a accentuat activitatea in domeniul cercetarii, pentru a desavarsi perfectionarea produselor sale. Astfel au fost dezvoltate accesorii functionale, practice precum:

  • dispozitiv auto-inchidere (permite auto-inchiderea usilor simple);
  • dispozitiv de motorizare (permite miscarea in mod automat a usilor simple si duble);
  • dispozitiv de sincronizare (permite miscare simultana a usilor duble).

 

Sisteme pentru usi glisante

 

Eclisse UNICO
Sistem pentru glisarea unei singure usi

Unico este sistemul care permite culisarea unui singur panou de usa, fie la stanga, fie la dreapta, atat in pereti de zidarie, cat si in pereti de gips-carton. Acest model  inglobeaza functionalitatea perfecta si calitatea superioara a sistemelor Eclisse, fiabile, robuste şi potrivite in diferite situatii, atat in cazul re-amenajarilor, cat si in cazul noilor constructii.

Versiunea Siderale este destinata golurilor de usa cu dimensiuni ce pornesc de la: latime 1500 mm, inaltime 2900 mm.
„Recupereaza spatiu si imbunatateste functionalitatea ambientului.”

 

Sisteme pentru usi glisante

Eclisse ESTENSIONE
Sistem pentru glisarea a doua usi simetrice

Estensione este sistemul care permite culisarea a doua usi simetrice (in oglinda: o usa la stanga si o usa la dreapta). Ideal pentru unirea sau separarea a doua ambiente distincte, cu un simplu gest.

Estensione transforma casa intr-un spatiu intim, dar generos in acelasi timp, oferind continuitate ambientala si confort cotidian ridicat.

Versiunea Siderale este destinata golurilor de usa cu dimensiuni ce pornesc de la: latime 1500 mm, inaltime 2900 mm.

„Creeaza un gol de trecere generos, transformand doua ambiente intr-un spatiu unic si prietenos”.

Postat in Proiecte & Design  |  Ghidul cumparatorului

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Vezi si produse din categoriile

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Proiecte & Design, in cel mai scurt timp posibil.