Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Stiai ca eMenatwork a contribuit la redeschiderea magazinului Casa Rusu Vitantis?

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!In munca noastra, provocarile si satisfactiile profesionale vin din multe directii, oferindu-ne pilejul sa furnizam solutii eficiente in functie de proiecte. Sunt momente cand clientii nostri ne surprind placut cu solicitari indraznete, punandu-ne in fata unui plan arhitectural deosebit.

De curand, am participat la redeschiderea magazinului Casa Rusu din Complexul Comercial Vitantis București, in postura de furnizor de produse si servicii pentru noul store. O inaugurare la care am luat parte cu placere alaturi de furnizori si de clienti dornici de mobilier, decoratiuni si accesorii pentru casa.

Cu cei de la Casa Rusu ne stim de mult, avand prilejul sa ne intersectam la diferite proiecte si tare mult ne-am bucurat cand am ajuns sa lucram direct pentru ei. De-a lungul timpului, am reusit sa imbinam frumos materialele de constructii si amenajari interioare cu detalii de mobilier, decoratiuni, obiecte de iluminat si multe altele.


Solicitarea lor a fost simpla: dorim cel mai eficient sistem de tavan casetat metalic tip grila cu ochiuri de 20x20, alb. Ce ne recomandati, astfel incat raportul calitate-pret sa fie cel castigator? Ne bazam pe tavanul metalic produs de colegii nostri de la Prometal si pe multiplele proprietati pe care le are si stiam ca modelul era perfect nevoilor lor. Accesoriile de montaj pentru tavan au intregit comanda in aceasta directie.

In discutiile cu arhitectul, specialistii eMenatwork au luat in calcul toti parametrii tehnici, au analizat contextul infrastructurii cladirii si au propus solutii adecvate.

Ce am mai furnizat pentru sediul din Vitantis? La o rapida cautare pe site-ul nostru, www.emenatwork.ro, ne-au solicitat o oferta si pentru placa gips carton, adeziv pentru gresie si faianta, plinte pentru gresie, alegand sa achizitioneze aceste produse in detrimentul altora, datorita calitatii ridicate pe care o ofera.

Si pentru ca ne plac provocarile si tot ce tine de creativitate, impreuna cu arhitectul ne-am jucat cu cateva panouri de gard, pe care le-am atarnat de tavan in mod decorativ, si de care am agatat corpuri de iluminat marca Vem Proiect Lighting, destinatate iluminatului comercial.


De ce ne place proiectul Casa Rusu? Pentru ca este un partener de nadejde, care nu face rabat la calitate, care pune accentul pe siguranta si protectia clientilor sai.

O redeschidere de magazin, marca Casa Rusu, care incanta nu doar prin produsele expuse in showroom, ci si prin incinta, in sine. Un mediu placut, in deplina armonie de design interior cu profilele metalice ale tavanului.

Un proiect cu care ne mandrim si care intregeste lista clientilor eMenatwork. Alaturi de Casa Rusu am pus bazele unui parteneriat caruia ii uram viata lunga. Cat despre noul sediu, sa fie intr-un ceas bun si sa ne revedem si in viitoarele locatii noi.

Postat in Proiecte & Design  |  Evenimente

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Produse asociate

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Proiecte & Design, in cel mai scurt timp posibil.