Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Trape de vizitare pentru gips-carton

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!sumar Trapele de vizitare sau trapele de acces reprezinta un accesoriu indispensabil sistemului de finisaj uscat - gips carton, oferind proiectantilor si constructorilor o gestionare optima a spatiilor, prin imbinarea functionalitatii, caracterului estetic si facilitatilor de intretinere.

Trapele de vizitare sau trapele de acces reprezinta un accesoriu necesar sistemului de finisaj uscat  gips-carton, oferind proiectantilor si constructorilor o gestionare optima a spatiilor, prin imbinarea functionalitatii, caracterului estetic si facilitatilor de intretinere.

Spatiul format intre planseul brut al unei constructii si plafonul final sau intre structura peretilor si cea de gips-carton, poate reprezenta o locatie adecvata a traseului tehnic. Pentru a avea acces la aceste instalatii, din considerente de intretinere si reparatii, se recomanda montarea trapelor de vizitare.

Trapa de vizitare este realizata din profile de aluminiu, cu placa de gips carton de 12.5 mm, rezistent la apa, care poate fi vopsit, si doua sisteme de inchidere cu click reglabile. Cele doua rame ale trapei de vizitare sunt realizate din patru profile strans imbinate printr-un mecanism special. Trapele de vizitare se distribuie cu sistemul de siguranta, care se agata dupa fiecare utilizare a usitei pentru a evita posibilele incidente.

Pentru a nu compromite alinierea dispozitivelor de inchidere cu clic, chiar si de aceeasi dimensiune, nu trebuie inversate sau schimbate intre ele usitele mai multor trape. La cerere, exista carlige de incastrare care permit sprijinirea trapelor inainte de montarea straturilor de gips carton. Masurile indicate sunt obtinute din spatiul util ramas intre profilele de tavan 50/27 montate la interax de 400/500/600/700. Montajul ramei se efectueaza cu holsuruburi autofiletante de 25 mm. La fixarea pe perete, dispozitivul de acces (usita) trebuie sa fie mereu orientat catre plafon iar arcul de sustinere trebuie eliminat. Inainte de vospire se recomanda protejarea la interior si la exterior a imbinarilor dintre dispozitivul de acces (usita) si rama trapei cu hartie autoadeziva sau prin curatarea imediata. Nu mai este necesara chituirea usitei.

Trapele de vizitare au ca principale avantaje instalarea economica, simpla si rapida pentru orice tip de aplicatie: perete, plafon, pereti cu faianta. Lucrarile pot fi personalizate iar inspectarea este facila, accesul fiind optim chiar si in cazul unei revizii riguroase.

Postat in Noutati tehnologice

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Vezi si produse din categoriile

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Noutati tehnologice, in cel mai scurt timp posibil.