Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Know-How Center: Climatizare si ventilatie

Vezi articolele din:

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!articolele 1-2 din 2
05 03/2012

Afla ce aer conditionat ti s-ar potrivi!

Afla ce aer conditionat ti s-ar potrivi!
O investitie pe termen lung in echipamente de climatizare, cu tehnologii de ultima generatie, este cea mai potrivita solutie pentru a beneficia de un aer curat, pentru a reduce consumul de energie si, implicit, pentru a proteja mediul ambient. Citeste mai mult Postat in Ghidul cumparatorului
02 02/2012

7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala

7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Sistemul folosit pentru incalzirea electrica in pardoseala nu are drept unica destinatie podeaua. Confuzia apare deoarece sintagma “incalzire in pardoseala” este perceputa ca o limitate a locului unde poate fi folosita banda ce transforma electricitatea in caldura. In practica, ea poate fi utilizata cu succes intr-o multime de locuri, gratie calitatilor ei speciale. Citeste mai mult Postat in Ghidul cumparatorului
articolele 1-2 din 2

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.