Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Know-How Center: Doze

articolele 1-1 din 1
16 07/2015

VIMAR – 4 proiecte realizate cu tehnologia By-me

VIMAR – 4 proiecte realizate cu tehnologia By-me

1. Bosco Verticale - Vimar aprinde luminile in „padurile verticale” din Milano
Un proiect inovator, capabil sa ofere un nou stil de viata, care combina confortul cu siguranta si dorinta de a trai in mijlocul naturii, este Bosco Verticale, celebrele turnuri din Italia. Proiectat de Boeri Studio, cele doua turnuri din Milano ofera o priveliste magnifice asupra intregului oras, dar asigura, de asemenea si cele mai inalte standarde de bunastare pentru rezidenti. Descopera mai multe...
Citeste mai mult Postat in Proiecte & Design
articolele 1-1 din 1

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Proiecte & Design, in cel mai scurt timp posibil.