Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Know-How Center: Doze de aparat

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!articolele 1-2 din 2
21 09/2015

De ce sa alegi intrerupatoarele VIMAR Plana antibactiberian in spatiile medicale

De ce sa alegi intrerupatoarele VIMAR Plana antibactiberian in spatiile medicale
Spatiile medicale si scolile sunt spatii publice, populate de sute si sute de persoane, unde igiena si siguranta sunt cerinte obligatorii. In aceste spatii este obligatoriu sa prevenim dezvoltarea si transmiterea de bacterii. Inchipuiti-va cate persoane pun mana pe un intrerupator intr-un cabinet medical sau intr-o sala de clasa!
Citeste mai mult Postat in Proiecte & Design
16 07/2015

VIMAR – 4 proiecte realizate cu tehnologia By-me

VIMAR – 4 proiecte realizate cu tehnologia By-me
1. Bosco Verticale - Vimar aprinde luminile in „padurile verticale” din Milano
Un proiect inovator, capabil sa ofere un nou stil de viata, care combina confortul cu siguranta si dorinta de a trai in mijlocul naturii, este Bosco Verticale, celebrele turnuri din Italia. Proiectat de Boeri Studio, cele doua turnuri din Milano ofera o priveliste magnifice asupra intregului oras, dar asigura, de asemenea si cele mai inalte standarde de bunastare pentru rezidenti. Descopera mai multe...
Citeste mai mult Postat in Proiecte & Design
articolele 1-2 din 2

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Proiecte & Design, in cel mai scurt timp posibil.