Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Know-How Center: Intrerupatoare

articolele 1-2 din 2
09 02/2016

[Light + Building in 2016]: Cand spatiile moderne prind viata!

[Light + Building in 2016]: Cand spatiile moderne prind viata!
Solutiile inteligente si designul modern sunt fundatia pentru imbunatatirea calitatii vietii.
Motto-ul expozitiei Light+Building 2016 este “digital – individual –conectat”. Aceste 3 aspecte sunt cheia pentru crearea “spatiilor moderne” care de asemenea contribuie la imbuntatirea calitatii vietii. Descopera! Citeste mai mult Postat in Evenimente
29 04/2015

Tendinte in iluminatul birourilor si al magazinelor by VEM Proiect Lighting

Tendinte in iluminatul birourilor si al magazinelor by VEM Proiect Lighting
Joi, am aflat de la prezentarea sustinuta de VEM Proiect Lighting, dedicata arhitectilor prin intermediul Zeppelin, cum iluminatul te ajuta sa iti promovezi brandul si sa iti creasca vanzarile in magazinele de specialitate indiferent ca discutam despre magazine de fashion sau magazine alimentare. Sau cum iluminatul corect al birourilor ii simuleaza pe angajati sa fie mai productivi si mai fericiti. Raspunsul este prin iluminatul corect al spatiului.
Citeste mai mult Postat in Noutati tehnologice  |  Evenimente
articolele 1-2 din 2

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Evenimente, in cel mai scurt timp posibil.