Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Know-How Center: Lacuri si uleiuri parchet

Vezi articolele din:

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!articolele 1-3 din 3
13 09/2017

3 detalii care fac diferenta in noul tau apartament

3 detalii care fac diferenta in noul tau apartament
Afla care sunt detaliile la care trebuie sa fii atent inainte sa achizitionezi un apartament. Pe langa costuri, pozitionare, anul constructiei, finisajele casei pot sa faca diferenta la buget. Iti recomandam sa acorzi o atentie sporita in privinta calitatii, cand vine vorba de parchet, gresie si faianta, dar si obiecte sanitare. Nu vei regreta mai tarziu! Citeste mai mult Postat in Ghidul cumparatorului
02 09/2016

De ce ai nevoie de covor PVC in cabinete medicale si in gradinite? Iata ce spun expertii despre aleg

De ce ai nevoie de covor PVC in cabinete medicale si in gradinite? Iata ce spun expertii despre aleg
Diversitatea de produse poate deveni o problema, in momentul in care trebuie sa alegem cel mai potrivit produs de care avem nevoie. Expertii recomanda ca, in unitataile medicale si instititiile de invatamant, sa se foloseasca pardoseala de tip covor PVC, deoarece este destinat traficului intens, are rezistenta in timp si poate fi usor de intretinut. Citeste mai departe articolul... Citeste mai mult Postat in Ghidul cumparatorului
05 03/2012

Linoleum vs PVC: Caracteristici, avantaje si modele

Linoleum vs PVC: Caracteristici, avantaje si modele
Fie ca este vorba de ansambluri rezidentiale, spatii comerciale sau constructii industriale, exista opinii diferite in materie de pardoseli. Mai jos vei descoperi caracteristicile si avantajele importante pentru a face alegerea cea mai buna intre linoleum si covor PVC.

Citeste mai mult Postat in Ghidul cumparatorului
articolele 1-3 din 3

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.