Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Know-How Center: Materiale de constructii

Vezi articolele din:

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!articolele 1-3 din 3
13 08/2019

Construcție beci: Idei și sfaturi ce alcătuiesc ghidul meseriașului

Construcție beci: Idei și sfaturi ce alcătuiesc ghidul meseriașului
Stai deja la casă, dar consideri că ai nevoie de un spațiu suplimentar pentru depozitarea obiectelor și a produselor alimentare pe care le produci în fiecare an? Atunci construcția unui beci reprezintă soluția salvatoare în ambele situații. Citeste mai mult Postat in Ghidul cumparatorului
31 07/2018

BCA vs Caramida - Avantaje si dezavantaje pe care trebuie sa le cunosti

BCA vs Caramida  - Avantaje si dezavantaje pe care trebuie sa le cunosti
Gama variata de materiale de constructii disponibila te poate pune in dificultate in momentul in care intentionezi sa iti construiesti o locuinta. Fiecare model in parte vine cu avantaje si dezavantaje, iar pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita din punct de vedere al materialelor, trebuie sa ai in vedere in primul rand rezistenta. Cel mai des sunt intalnite materialele din BCA si caramida, ambele trecand in timp testul rezistentei. Citeste mai mult Postat in Ghidul cumparatorului
19 07/2018

3 Tipuri de materiale de constructii rezistente

3 Tipuri de materiale de constructii rezistente
Constructia sau chiar achizitia unei case, tine cont de mai multe criterii importante. Iar, pe langa suprafata si calitatea terenului, pret sau dimensiunea casei, cel mai important aspect are legatura directa cu materialele de constructii. In prezent, in aproape toata luma se folosesc aceleasi tipuri de materiale de constructii pentru case: lemn, caramida, beton la care se adauga si metal si piatra.
Citeste mai mult Postat in Ghidul cumparatorului
articolele 1-3 din 3

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.