Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Know-How Center: Mozaic

Vezi articolele din:

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!articolele 1-2 din 2
05 03/2012

Kerapoxy Design, chit rosturi pentru mozaic din lemn, vitroceramic sau ceramic

Kerapoxy Design, chit rosturi pentru mozaic din lemn, vitroceramic sau ceramic
Piata materialelor de finisaje avanseaza intr-un ritm rapid. In fiecare an in targurile internationale de profil apar noutati care ne uimesc. Un exemplu bun ar fi acela ca, de cativa ani producatori de parchet isi completeaza gama de pardoseli din lemn tocmai cu mozaic din lemn, care alaturi de placile de faianta, se aplica pe suprafata peretilor completand astfel pardoseala din parchet.Kerapoxy Design, chit rosturi pentru mozaic din lemn, vitroceramic sau ceramic Citeste mai mult Postat in Ghidul cumparatorului
05 03/2012

Adezivi si sigilanti

Adezivi si sigilanti
Te-ai hotarat sa-ti renovezi singur locuinta, fara sa mai apelezi la o echipa de meseriasi? Daca nu esti specialist si vrei ca lucrarile sa fie bine realizate, ar trebui sa incepi prin a te informa. Piata materialelor de contructii a evoluat foarte mult in ultimii ani, asa ca alege materialele dupa o temeinica documentare, nu din auzite.

Citeste mai mult Postat in Ghidul cumparatorului
articolele 1-2 din 2

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.