Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Know-How Center: Parchet masiv

articolele 1-1 din 1
02 09/2016

Cum alegi un partener de incredere pentru proiectul casei tale?

Cum alegi un partener de incredere pentru proiectul casei tale?
O constructie solida porneste de la echipa care te inconjoara. Am invatat ca cele mai bune afaceri au la baza parteneriate puternice, bazate pe incredere si respect reciproc. Egger este o poveste de succes, alaturi de care am demonstrat ca putem face proiecte marete si de durata. Descopera mai multe citind articolul... Citeste mai mult Postat in Noutati tehnologice  |  Evenimente
articolele 1-1 din 1

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Evenimente, in cel mai scurt timp posibil.