Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Know-How Center: Schele

Vezi articolele din:

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!articolele 1-1 din 1
05 03/2012

Lucrul la inaltime, risc sau certitudine?

Lucrul la inaltime, risc sau certitudine?
Lucrul la inaltime este considerat a fi activitatea ce se desfăşoara la minim 2m inaltime (măsurata de la tălpile picioarelor lucrătorului până la baza de referinţă natural -solul- sau orice altă bază de referinţă artificială, baza faţă de care nu există pericolul căderii în gol). Pentru locurile de muncă amplasate până la înălţimea de 2m se consideră “lucrul la mică înălţime”. Citeste mai mult Postat in Ghidul cumparatorului
articolele 1-1 din 1

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.