Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Aspirator praf R2 Romus 93985

Descriere:
Aspiratorul este dotat cu un manometru care masoara puterea de aspirare. Are doua sectiuni, una de culoare verde si una de culoare rosie.
Daca manometru indica culoarea rosie in timpul functionarii inseamna ca filtru este blocat, iar viteza aerului este mica, deci aparatul nu functioneaza la capacitate maxima.
Filtrul poate fi curatat si in timpul functionarii aparatului.
- filtrul este alcatuit dintr-un numar de tuburi montate pe arcuri, astfel ca in timpul functionarii aceste tuburi vibreaza, iar o parte din praful/mizeria aspirata cade in recipientul de praf.
Nu poate fi utilizat pentru colectarea deseurilor inflamabile, explozibile, praf otravitor, gaze periculoase pentru sanatate sau substante lichide. Butonul de oprire este dotat cu un sistem care dupa oprirea aparatului ii va permite acestuia sa functioneze inca cateva secunde pentru a se asigura ca nu au ramas particule de praf sau mizerie in furtunul aparatului.

Atribute:
- aspirator industrial de mare capacitate - 1200 W.
- special realizat pentru a colecta praful foarte fin
- media emisiilor de praf este de 0,06mg/m³
- retine 99,99% din media particulelor de praf cu dimensiuni mai mari de 0,3µM ( 0,0003 mm)
- nivelul de zgomot la 1m este de 6 dB (A)
- capacitatea sac de 14 L
- greutate fara accesorii 15 kg.

Accesorii:
SOM-93992 = Filtru multi-tubular de rezerva 10 saci P10;
SOM-93994 = Sac de siguranta

Garantie: DA = 1 an

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Aspirator praf R2 Romus 93985, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea mansardei: sfaturi practice si idei usor de aplicat

Amenajarea inspirata a unei mansarde poate fi o adevarata provocare, pentru ca acest spatiu trebuie...

Citeste mai mult
Afla cum poti realiza o sapa autonivelanta cu uscare super-rapida

Sapa autonivelanta cu uscare super-rapida este detaliul care face diferenta si armonizeaza orice incapere....

Citeste mai mult

Scrie un review despre Aspirator praf R2 Romus 93985

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Aspirator praf R2 Romus 93985' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Aspirator praf R2 Romus 93985' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Aspirator praf R2 Romus 93985'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork