Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Automatizari si casa inteligenta

  • Pagini:
  • 1
  • 2
45 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
  • 2
Automatizari si casa inteligenta
produsele 25-45 din 45

Cum ar fi daca toate dispozitivele din viata ta ar fi conectate la internet? Nu doar laptopul si telefonul mobil, ci chiar totul: ceasuri, boxe, sonerii, camere de supraveghere, ferestre, jaluzele, centrala termica si lista poate continua. Cum ar fi daca toate aceste dispozitive ar putea sa comunice intre ele, sa iti trimita informatii in timp real si sa preia comenzile tale? Nu e science fiction, ci e vorba de automatizari pentru case inteligente.
Automatizarile pentru casa sunt exact ceea ce le zice si numele: abilitatea de a controla obiecte din casa (de la ferestre la dispozitivul de hranit al animalului de companie) cu o simpla apasare de buton sau printr-o comanda vocala.
Imagineaza-ti ca ajungi acasa, deschizi usa locuintei cu telefonul, luminile se aprind automat, iar asistentul tau virtual iti pregateste o ceasca de cafea. Cand nu esti acasa, aspiratorul tau robot va curata podelele, termostatul tau smart va regla temperatura ambientala pentru a reduce costurile, iar tu poti sa monitorizezi totul de pe telefon cu camerele de supraveghere la interior si exterior.
Cel mai mare avantaj al automatizarii pentru case este faptul ca poti sa iti gestionezi toate dispozitivele din locuinta dintr-un singur loc. Tot ce trebuie sa faci este sa inveti cum sa folosesti o aplicatie de pe telefon sau de pe tableta, si vei putea sa accesezi toate functiile dispozitivelor tale de acasa, chiar si de la distanta.
Nu doar atat, dar vei maximiza si siguranta locuintei tale inteligente. Poti alege sa primesti alerte de securitate in functie de momentul zilei in care e detectata miscare sau cineva e surprins pe camera de supraveghere. Monitorizarea video, detectorii de miscare si incuietorile inteligente te pot ajuta si sa ai grija de copilul tau atunci cand este singur acasa, spre exemplu, sau de o persoana apropiata care nu se simte bine.
Identifica nevoile pentru locuinta ta, alege procesele pe care doresti sa le automatizezi si opteaza pentru solutiile noastre de automatizare pentru case inteligente!