Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Banda din fibra de sticla 25ml

Banda din fibra de sticla este formata dintr-o impaslitura de fibra de sticla, utilizata pentru realizarea imbinarilor dintre placile din gips-carton.


Avantaje:
- calitati superioare in cazul utilizarii in medii cu umezeala crescuta
- rezistenta impotriva aparitiei fisurilor
- rezistenta mecanica crescuta
- grosime uniforma
- o inalta permeabilitate a aerului
- inerta chimic si netoxica.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Banda din fibra de sticla 25ml

Ambalaj 25ml/rola

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Banda din fibra de sticla 25ml, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Banda din fibra de sticla 25ml

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Banda din fibra de sticla 25ml' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Banda din fibra de sticla 25ml' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Banda din fibra de sticla 25ml'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork