Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Banda LED si Accesorii

  • Pagini:
  • 1
23 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Banda LED si Accesorii
produsele 1-23 din 23

Benzile LED sunt foarte populare printre arhitecti si designeri pentru ca sunt eficiente, flexibile si foarte versatile pentru a scoate in evidenta diverse detalii arhitecturale sau de design, fie la interior, fie la exterior. Nu doar atat, dar pot fi folosite și de persoane obisnuite in proiecte DIY pentru a adauga acel „wow” locuintei lor.

Ele sunt minunate pentru aplicatiile de iluminat decorativ: evidentierea tavanului, accentele pentru fatada, scoaterea in evidenta a extrudarilor din aluminiu sau a oglinzilor, dar si iluminatul in gol.

Atunci cand cumperi benzi LED, trebuie sa ai o idee referitor la felul in care le vei monta. In unele cazul, o modalitate buna este sa scoti banda adeziva si sa le lipesti pe o suprafata curata. Alte instalatii pot fi mai dificile, dar pentru a te descurca in orice situatie, trebuie sa stii care este lungimea totala a benzilor LED necesare, de cate benzi separate vei avea nevoie, care este puterea acestora, daca au intensitate luminoasa reglabila, cat de flexibile sunt si daca vei avea nevoie de alte componente, cum sunt conectorii, spre exemplu.

Un alt lucru important este sa afli care este puterea sistemului pe care vrei sa il instalezi. Acest lucru se calculeaza in functie de lungimea benzii LED folosite in total. O data ce ai aflat puterea instalatiei tale, atunci poti sa ii gasesti si o sursa de energie adecvata, dar sa si cunosti dinainte cata electricitate va consuma.

Dupa acesta etapa, ai nevoie sa alegi driverul pentru banda LED. Aceasta are doua scopuri. Primul este sa converteasca voltajul inalt si curentul alternativ in voltaj mic si curent direct, iar al doilea scop este sa mentina curentul care circula prin circuit la acelasi nivel.

Fie vrei sa scoti in evidenta detaliile arhitecturale impresionante ale unei fatade, fie ca ai nevoie sa creezi un design aparte adaugand accente luminoase oglinzilor si detaliilor din aluminiu, banda LED este solutia pentru tine. Alege din gama noastra si urmareste-ti proiectul pana la capat!