Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Baterie bideu stativa Classic

Forme elegante delimitate de o suprafata superioara plana, completeaza linia fina ale chiuvetelor din seria Classic. Noile detalii practice indeplinesc toate cerintele esteticii moderne. Modelul de baterie bideu Classic este perfect pentru orice exigente masculine, datorita aspectului modern si minimalist. Designul si functionalitatea acestei baterii sunt adaptate pentru a eficientiza utilizarea bideului. Finisajul cromat este unul dintre cel mai rezistent material folosit pentru realizarea bateriei, deoarece nu isi pierde stralucirea si luciul timp indelungat.


Caracteristici tehnice:


- inaltime: 125 mm


- lungime: 173 mm


- latime: 106 mm


- material: alama


- finisaj: crom


- tip cartus: ceramic 26 mm


- baterie bideu cu ventil (cu tija si set)


- dimensiuni racorduri baterie: flexibile 400 mm, diametru G3/8

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni nete Baterie bideu stativa Classic

Lungime(mm) 173mm
Latime(mm) 106mm
Inaltime(mm) 125mm

Caracteristici tehnice Baterie bideu stativa Classic

Destinatie Baie
Suprafata CROMAT
Serie Classic

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baterie bideu stativa Classic, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Baterie bideu stativa Classic

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baterie bideu stativa Classic' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baterie bideu stativa Classic' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baterie bideu stativa Classic'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork