Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Baterie bucatarie Kludi Zenta DN10

Baterie monocomanda bucatarie Kludi Zenta DN10


Gama de succes KLUDI ZENTA este foarte actuală datorită designului său purist. Aceasta convinge datorită îmbinărilor de unghiuri şi curbe care se integrează perfect în orice baie. KLUDI ZENTA corespunde oricărei cerinţe imaginabile datorită gamei sale de produse în expansiune. Mulţumită perlatorului eco s-pointer este garantată o economie de apă de până la 40%.


Descriere produs:


- Baterie monocomandă bucătărie DN 10
- mâner plin
- montaj cu o trecere
- debit 5 l/min
- perlator M 24 x 1
- cartuş ceramic
- gură de umplere mobilă (360°)
- sistem de montare rapidă
- racorduri flexibile G 3/8 pentru sisteme de alimentare cu apă fără presiune!
- clasă de zgomot I

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Baterie bucatarie Kludi Zenta DN10

Destinatie Bucatarie
Suprafata CROMAT
Serie ZENTA

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baterie bucatarie Kludi Zenta DN10, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Baterie bucatarie Kludi Zenta DN10

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baterie bucatarie Kludi Zenta DN10' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baterie bucatarie Kludi Zenta DN10' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baterie bucatarie Kludi Zenta DN10'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork