Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Baterie cada-dus DN 15 Kludi Zenta

Baterie monocomandă duş DN 15 Kludi Zenta


Caracteristici:


- finisaj cromat
- mâner plin
- cu montaj pe perete
- clasă de debit A
- excentrice
- cartuş ceramic cu limitator de apă fierbinte
- protecţie împotriva fluctuaţiilor de presiune a apei
- racord duş G 1/2
- fără set de duş

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Baterie cada-dus DN 15 Kludi Zenta

Destinatie Cada-Dus
Suprafata CROMAT
Clasa de debit A (≤15,0 debit maxim in l\min la presiune 3 bari)
Serie Zenta

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baterie cada-dus DN 15 Kludi Zenta, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Baterie cada-dus DN 15 Kludi Zenta

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baterie cada-dus DN 15 Kludi Zenta' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baterie cada-dus DN 15 Kludi Zenta' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baterie cada-dus DN 15 Kludi Zenta'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork