Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Baterie cada-dus Kludi New Waves

Baterie cadă-duş DN 15 Kludi New Waves


Caracteristici:


- finisaj cromat
- mâner cilindric
- cu montaj pe perete
- clasă de debit CB
- perlator Cascade M 24 x 1
- cap ceramic 90°
- comutator automat cadă/duş
- protecţie împotriva fluctuaţiilor de presiune a apei
- excentrice
- fără set de duş

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Baterie cada-dus Kludi New Waves

Destinatie Cada-Dus
Suprafata CROMAT
Serie New Waves

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baterie cada-dus Kludi New Waves, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Baterie cada-dus Kludi New Waves

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baterie cada-dus Kludi New Waves' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baterie cada-dus Kludi New Waves' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baterie cada-dus Kludi New Waves'