Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Baterie dus cu termostat DN 15 Kludi Zenta

Baterie de dus cu termostat Kludi Zenta 


Gama de succes KLUDI ZENTA este foarte actuală datorită designului său purist. Aceasta convinge datorită îmbinărilor de unghiuri şi curbe care se integrează perfect în orice baie. KLUDI ZENTA corespunde oricărei cerinţe imaginabile datorită gamei sale de produse în expansiune.
Caracteristici : 


- finisaj cromat
- cu montaj pe perete
- clasă de debit B
- mâner de reglare a temperaturii cu protecţie la 38 ˚C
- cu ventil de închidere 
- protecţie împotriva fluctuaţiilor de presiune a apei
- site pentru reţinerea impurităţilor
- racord duş G 1/2
- excentrice
- fără set de duş

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Baterie dus cu termostat DN 15 Kludi Zenta

Suprafata CROMAT
Clasa de debit B (≤25,0 debit maxim in l\min la presiune 3 bari)
Serie Zenta

Dimensiuni nete Baterie dus cu termostat DN 15 Kludi Zenta

Lungime(mm) 311mm
Latime(mm) 100mm
Greutate neta(Kg) 4Kg

Caracteristici

Usor de intretinut si igienic

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baterie dus cu termostat DN 15 Kludi Zenta, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Baterie dus cu termostat DN 15 Kludi Zenta

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baterie dus cu termostat DN 15 Kludi Zenta' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baterie dus cu termostat DN 15 Kludi Zenta' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baterie dus cu termostat DN 15 Kludi Zenta'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork