Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Baterie dus cu termostat Kludi D-Vise

Bateria de baie termostata functioneaza fara a fi nevoie sa fie conectata la o sursa de energie electrica datorita unui termocuplu special. Bateria este conceputa pentru a asigura functionarea dusului la o temperatura constanta, fiind prevazuta cu un aerator ce reduce cantitatea de apa utilizata. Suprafata cromata ofera rezistenta si stralucire timp indelungat si impiedica deterioararea bateriei. 


Caracteristici tehnice:


- lungime: 282 mm


- latime: 103 mm


- finisaj: crom


- montare pe perete


- clasa de debit B


- maner de reglare a temperaturii 


- cartus ceramic cu roratie la 180 grade, limitator de debit 50 %


- racord dus G 1/2


- site pentru retinerea impuritatilor

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Baterie dus cu termostat Kludi D-Vise

Destinatie Cada-Dus; Baie
Suprafata CROMAT
Serie D-ZIRE

Dimensiuni nete Baterie dus cu termostat Kludi D-Vise

Lungime(mm) 282mm
Latime(mm) 103mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baterie dus cu termostat Kludi D-Vise, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Baterie dus cu termostat Kludi D-Vise

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baterie dus cu termostat Kludi D-Vise' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baterie dus cu termostat Kludi D-Vise' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baterie dus cu termostat Kludi D-Vise'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork