Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Baterie electrica incalzire EKA 315-6-3F

    COD: .ATC0090
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Baterie electrica incalzire EKA 315-6-3F

Bateriile electrice de incalzire sunt proiectate pentru a incalzi aerul curat in sistemele de ventilatie. Pozitia de montare poate fi verticala sau orizontala.

Carcasa este confectionata din otel acoperit cu aluzinc, care rezista la temperaturi ridicate, de asemenea este prevazuta cu garnituri de cauciuc pentru conectarea tubulaturii. Temperatura maxima de refulare a aerului este de 50 gr C

Tubul elementelor de incalzire este fabricat din otel inoxidabil tip AISI 304.

Protectia la supraincalzire este realizata cu ajutorul a doua termostate terminale, prevazute cu surub, pentru a facilita instalarea. Primul intra in functiune cand este atinsa temperatura de 50 gr C (este setat automat), iar cel de-al doilea se declanseaza cand este atinsa temperatura de 100 gr C (se seteaza manual apasand butonul de pe carcasa).


Necesita impamantare.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Baterie electrica incalzire EKA 315-6-3F

Debit aer 415m3/h
Tensiune de alimentare 380V
Putere(W) 6000W
Curent absorbit(A) 8.7A
Clasa protectie IPX4

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baterie electrica incalzire EKA 315-6-3F, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Baterie electrica incalzire EKA 315-6-3F

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baterie electrica incalzire EKA 315-6-3F' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baterie electrica incalzire EKA 315-6-3F' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baterie electrica incalzire EKA 315-6-3F'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork