Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Baterie lavoar cu senzor Trendy

Baterie lavoar cu senzor Trendy 


Baia si bucataria ta pot fi modernizate, iar nivelul lor de functionalitate si igiena pot sa creasca. Una dintre modalitatile de a face acest lucru este sa folosesti o baterie cu senzori. Vei economisi peste 50% din consumul de apa si vei vea parte de un design modern. 


Ca mod de functionare, acestea pot avea ca sursa de alimentare baterii sau se pot alimenta direct la reteaua electrica prin intremediul unui transformator, consumul de energie fiind extrem de scazut. De asemenea, toate bateriile pot fi comandate cu o singura alimentare (apa rece) sau cu dubla alimentare. Pentru cea de a doua varianta avem posibilitatea de a regla temperatura apei in functie de cerintele noastre.


Pentru spatiile publice, un mare avantaj il constituie faptul ca, pe langa protectia antivandal, avem posibilitatea reglarii parametrilor de functionare (debitul de apa, distanta de actionare a senzorului, functia de autocuratare). In centre comerciale, mall-uri, cladiri de birouri, unde cerinta pentru o igiena sunt crescute, la toate bateriile se pot folosi dispencere de sapun, cu tehnologie smart, din acelasi material si cu acelasi design. 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Baterie lavoar cu senzor Trendy

Destinatie Lavoar; Spitale, clinici; Spatii comerciale; Spatii publice; Gradinite; Restaurant; Hotel; Club; Cabinete medicale; Baruri si cafenele; Baie; Bucatarie
Suprafata CROM/GRIGIO
Serie TRENDY

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baterie lavoar cu senzor Trendy, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Baia Altfel | 3 tendinte pentru o baie moderna si economica

Acasa este locul unde ne dorim sa ne simtim confortabil si sa fie un spatiu unde sa mergem cu drag si...

Citeste mai mult
Ce inseamna casa la rosu

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Baterie lavoar cu senzor Trendy

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baterie lavoar cu senzor Trendy' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baterie lavoar cu senzor Trendy' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baterie lavoar cu senzor Trendy'

Produse similare

 

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork