Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Baterie lavoar Kludi Balance

Baterie monocomandă lavoar DN 10 Kludi Balance


Caracteristici:


-finisaj cromat
-mâner plin
-montaj cu o trecere
-clasă de debit Z
-Eco s-pointer perlator Caché M 24 x 1
-limitator de debit 8,0 l/min
-cartuş ceramic cu limitator de apă fierbinte
-garnitură scurgere G 1 1/4
-sistem de montare rapidă
-racorduri flexibile G 3/8
-clasă de zgomot I

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Baterie lavoar Kludi Balance

Destinatie Lavoar
Suprafata CROMAT
Clasa de debit Z (≤9,0 debit maxim in l\min la presiune 3 bari)
Serie Balance

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baterie lavoar Kludi Balance, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Baterie lavoar Kludi Balance

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baterie lavoar Kludi Balance' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baterie lavoar Kludi Balance' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baterie lavoar Kludi Balance'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork