Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Baterie monocomanda cada-dus cu accesorii incluse P10/K Star

Baterie monocomanda cada-dus cu accesorii incluse P10/K StarCorpul bateriei este realizat din alama de înalta calitate, iar suprafața este cromata, ceea ce ii confera rezistenta la zgarieturi, urme de lovituri, calcar, rugina.
Nivel scazut de zgomot. Cartus ceramic de 40mm ce asigura o performanța de lunga durata și fara cusur a robinetului.


Bateria include:


- furtun de duș din oțel inoxidabil 150 cm


- para de dus cromata, anticalcar cu trei functii de masaj

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Baterie monocomanda cada-dus cu accesorii incluse P10/K Star

Destinatie Cada-Dus; Hotel
Suprafata CROMAT
Serie Star

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baterie monocomanda cada-dus cu accesorii incluse P10/K Star, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Baterie monocomanda cada-dus cu accesorii incluse P10/K Star

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baterie monocomanda cada-dus cu accesorii incluse P10/K Star' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baterie monocomanda cada-dus cu accesorii incluse P10/K Star' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baterie monocomanda cada-dus cu accesorii incluse P10/K Star'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork