Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Baterie monocomanda lavoar P-19 Sher

    COD: RUB-P90002
    Garantie: 2 ani
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Baterie monocomanda lavoar P-19 Sher

Baterie monocomanda lavoar P-19 Sher


Baterie monocomanda pentru lavoar cu pipa lunga.


Corpul bateriei este realizat din alama de înalta calitate, iar suprafața este cromata, ceea ce ii confera rezistenta la zgarieturi, urme de lovituri, calcar, rugina.
Nivel scazut de zgomot.


Furtunuri de conexiune de 40 cm, fabricate din otel inoxidabil.
Cartus ceramic de 40mm ce asigura o performanța de lunga durata și fara cusur a robinetului.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Baterie monocomanda lavoar P-19 Sher

Destinatie Lavoar; Spatii publice; Hotel
Suprafata CROMAT
Serie Sher

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baterie monocomanda lavoar P-19 Sher, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Baterie monocomanda lavoar P-19 Sher

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baterie monocomanda lavoar P-19 Sher' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baterie monocomanda lavoar P-19 Sher' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baterie monocomanda lavoar P-19 Sher'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork