Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Baterii de lavoar

  • Pagini:
  • 1
  • 2
28 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
  • 2
Baterii de lavoar
produsele 25-28 din 28

Ai ales deja un lavoar care se integreaza perfect in baia ta? Este momentul sa optezi si pentru o baterie potrivita! Pe site-ul nostru ai la dispozitie o intreaga categorie de baterii pentru lavoar unde, suntem convinsi, ca vei gasi un model pe placul tau. Te intampinam cu o varietate de stiluri de baterii de la branduri apreciate in domeniu, printre care si Grohe sau Roca. Care sunt asteptarile pe care ti le doresti, din punct de vedere al designului, de la baia ta? Vrei sa mizezi pe un interior clasic, te atrage mai degraba un stil de amenajare minimalist? Sau poate iti doresti sa le imbini pe ambele si sa obtii un spatiu eclectic? Indiferent care este raspunsul tau, in magazinul nostru online vei gasi produsele potrivite. Poti opta pentru baterii inalte, care se vor face remarcate in baia ta sau poti alege o baterie pentru lavoar stativa cu finisaj cromat, care va crea un interior armonios si luxos. Iti punem la dispozitie chiar si modele de baterii pentru lavoar din alama sau cupru, care contribuie la crearea unei bai elegante, gratie nuantelor specifice acestor materiale. 

In functie de bugetul tau si de gradul de confort pe care ti-l doresti, poti alege de pe emenatwork.ro baterii de lavoar clasice sau cu senzor, baterii monocomanda sau cu dubla comanda, dar si modele cu joystick. Tinand cont de lavoarul existent, alege o baterie care sa se asorteze perfect. In timp ce unui lavoar simplu pe mobilier sau incastrat i se potriveste o baterie joasa, in cazul unui lavoar tip bol vei avea nevoie de o baterie cu corp inalt. De asemenea, luand in considerare lavoarul vei alege si sistemul de montaj adecvat. Astfel, lavoarele pozitionate pe mijlocul blatului, la fel ca si cele tip bol necesita o baterie cu montaj pe perete. 

Alege baterii pentru lavoar de pe emenatwork.ro si te putem consilia cu cele mai bune sfaturi pentru reusita proiectelor tale de amenajare!