Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Baza gri din beton pentru panourile de gard mobil

    COD: MET-E015
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Baza gri din beton pentru panourile de gard mobil

Sistemele de împrejmuire compuse din panouri modulare, sunt destinate protejării/delimitării lucrărilor temporare.  Panourile metalice realizate din fire de oţel zincate la cald, prezintă un grad ridicat de rezistenţă la coroziune şi la acţiunea agenţilor atmosferici. 
Modularitatea panourilor şi tehnica fixării  de stâlpi, prin încastrare, conferă atât uşurinţă în montarea / demontarea sistemului, cât şi mobilitate la manipulare şi transport.


Suport Bază din beton  • Dimensiuni = 68.5X20X13 cm

  • Greutate = 25kg

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Baza gri din beton pentru panourile de gard mobil

Inaltime(mm) 130mm
Lungime(mm) 685mm
Latime(mm) 200mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baza gri din beton pentru panourile de gard mobil, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Tu ce alegi: vata de sticlă sau vata bazaltică?

Apreciată pentru calitățile sale termoizolatoare și fonoizolatoare, vata minerală este una dintre cele...

Citeste mai mult
Amenajarea mansardei: sfaturi practice si idei usor de aplicat

Amenajarea inspirata a unei mansarde poate fi o adevarata provocare, pentru ca acest spatiu trebuie...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Baza gri din beton pentru panourile de gard mobil

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baza gri din beton pentru panourile de gard mobil' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baza gri din beton pentru panourile de gard mobil' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baza gri din beton pentru panourile de gard mobil'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork