Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Baza PVC pentru panourile de gard mobil

Sistemele de imprejmuire compuse din panouri modulare sunt ideale pentru imprejmuirea si organizarea santierelor, avand rolul de a proteja si a delimita lucrarile temporare. Aceste panouri mobile au si rol estetic mascand lucrarile din santier.


Panourile metalice realizate din fire de otel zincate la cald, prezinta un grad ridicat de rezistenta la coroziune si la actiunea agentilor atmosferici. Modularitatea panourilor si tehnica fixarii de stalpi, prin incastrare, confera atat usurinta in montarea/demontarea sistemului, cat si mobilitate la manipulare si transport.


Suport Baza din PVC  • Greutate: 22.5 kg

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Baza PVC pentru panourile de gard mobil

Greutate (g/m2) 22.5

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Baza PVC pentru panourile de gard mobil, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Baza PVC pentru panourile de gard mobil

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Baza PVC pentru panourile de gard mobil' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Baza PVC pentru panourile de gard mobil' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Baza PVC pentru panourile de gard mobil'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork