Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Bideu Bau Ceramic 54.5X36cm

Obiectele sanitare din gama Bau Ceramic de la Grohe sunt usor de integrat in orice tip de ambient al baii.


Modelul de bideu cu montaj pe pardoseala este o combinatie perfecta de design si functionalitate. Este confectionat din ceramica, de culoare alba si forma rotunjita.


Beneficii:
- design atragator
- calitate foarte buna a materialului
- extrem de robust


Date tehnice:
- lungime: 54.5 cm
- latime: 36 cm
- material: ceramica
- culoare: alb
- forma: rotunjita
- greutate: 20 kg
- producator: GROHE

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Bideu Bau Ceramic 54.5X36cm

Forma Rotunjita
Serie Bau Ceramic
Tip WC, Bideu, Pisoar Pe pardoseala
Tip material ceramica
Lungime(mm) 545mm
Latime(mm) 36mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Bideu Bau Ceramic 54.5X36cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Bideu Bau Ceramic 54.5X36cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Bideu Bau Ceramic 54.5X36cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Bideu Bau Ceramic 54.5X36cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Bideu Bau Ceramic 54.5X36cm'