Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Bideuri stative

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Bideu stativ Connect Air

Caracteristici tehnice:


- lungime: 545 mm


- latime: 360 mm


- inaltime: 395 mm


- material: ceramica


- culoare: alb


- forma rotunjita


- prevazut cu 1 gaura pentru baterie


- montaj: pe pardoseala


Bateria se comanda separat.
Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Bideu stativ Connect Air, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Bideu stativ Connect Air

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Bideu stativ Connect Air' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Bideu stativ Connect Air' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Bideu stativ Connect Air'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork