Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Bideu Street Square 53x35 cm Alb

Obiectele sanitare din gama Street Square au un design deosebit datorita liniilor curbe, care pot fi integrate in orice tip de ambient al baii. 


Modelul bideu stativ GALA seria STREET SQUARE este din portelan, de culoare alba, care combina forme unice, cu curbe elegante si linii drepte.


Dimensiune: 530x350x400 mm

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Bideu Street Square 53x35 cm Alb

Forma Dreptunghiulara
Serie Street Sqaure
Tip material Portelan
Lungime(mm) 530mm
Latime(mm) 350mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Bideu Street Square 53x35 cm Alb, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Taguri

bideu; 

Scrie un review despre Bideu Street Square 53x35 cm Alb

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Bideu Street Square 53x35 cm Alb' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Bideu Street Square 53x35 cm Alb' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Bideu Street Square 53x35 cm Alb'