Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Bideuri suspendate

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Bideu suspendat Dea 55X36.5 cm

Obiectele sanitare din gama Dea sunt usor de integrat in orice tip de ambient al baii.


Modelul de bideu suspendat din seria Dea cu fixare complet ascunsa este bazat pe o linie de design curbat, o combinatie perfecta de design si functionalitate. Este confectionat din portelan, de culoare alba, fiind un model de bideu extrem de robust.


Beneficii:
- extrem de robust
- design atragator
- calitate foarte buna a materialului


Date tehnice:
- lungime: 55 cm
- latime: 36.5 cm
- material: portelan
- culoare: alb
- greutate: 22 kg
- producator: IDEAL STANDARD

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Bideu suspendat Dea 55X36.5 cm

Forma Rotunjita
Serie Dea
Tip WC, Bideu, Pisoar Suspendat
Tip material Portelan
Lungime(mm) 550mm
Latime(mm) 365mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Bideu suspendat Dea 55X36.5 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Bideu suspendat Dea 55X36.5 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Bideu suspendat Dea 55X36.5 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Bideu suspendat Dea 55X36.5 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Bideu suspendat Dea 55X36.5 cm'