Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Bideuri stative

  • Pagini:
  • 1
21 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Bideuri stative
produsele 1-21 din 21

Bideurile sunt obiecte sanitare tot mai frecvent intalnite in baile moderne si confortabile. Daca ai decis ca iti doresti si tu un astfel de accesoriu in baia ta, dar nu stii ce sa alegi iti propunem sa optezi pentru bideuri stative. Acestea fac parte din oferta noastra si poti comanda rapid modelul preferat de pe emenatwork.ro. Folosirea unui bideu ofera numeroase avantaje legate de sanatate si confort, dar de protejarea mediului inconjurator. 

Desi ai la dispozitie si modele de bideuri suspendate, bideurile stative sunt o alegere clasica si practica. Acestea pot fi lipite de perete, mascand toate tevile care fac parte din instalatia sanitara, sau montate pe podea independent. In ceea ce priveste forma acestora trebuie sa stii ca poti gasi pe emenatwork.ro bideuri ovale sau rotunde. Tine cont de spatiul pe care il ai disponibil si mizeaza pe un bideu stativ rotund daca ai o baie mica, deoarece acesta te va ajuta sa economisesti spatiu. In schimb, bideul stativ de forma ovala este perfect pentru camerele spatioase. Pe site-ul nostru vei regasi numeroase tipuri de bideuri, realizate din ceramica, duroplast sau portelan, materiale rezistente, care necesita o intretinere facila. Printre producatorii care fac parte din portofoliul nostru se afla Grohe, Ideal Standard, Rak Ceramics sau Gala Ceramicas, recunoscute si apreciate pentru calitatea produselor pe care le realizeaza. 

Daca si tu pui pret pe igiena intima, atunci ai nevoie de un bideu. Alege modelul dorit, care se va integra perfect in designul baii tale. Descopera produsele de pe emenatwork.ro si beneficiaza de un raport calitate-pret excelent!